Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék leszokni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék leszokni?

Figyelt kérdés
A maszturbálásra gondolok. Egyszerűen nem bírom ki csak szexxel, még ha párkapcsolatban vagyok akkor sem. Egyszerűen olyan jó érzés az egész de tudom hogy nem normális hogy gyakran masztizom. Nimfomániás lennék?
2018. dec. 6. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy gyakran? A napi 1-2 normális. Ha nem akadályoz más teendőkben, akkor még nem káros.
2018. dec. 6. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól h gyakran masztizol nem lehetsz nimfomániás.

Erről nem lehet csak úgy leszokni, max ha kicsit ritkábban csinálod.

2018. dec. 6. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez totál agyban dől el. Én másfél hónapja kezdtem el hasonló dolgot, mármint leszokni róla, és abszolút nem csinálni. Eldöntöttem, azóta nem csinálom.

Ha nagyon hiányzik, akkor sport! Hobbi, egyéb figyelemelterelések.

Meg lehet csinálni, nekem is van, hogy nagyon jó lenne, de leállítom a gondolatot, és nem nyúlok magamhoz :D

2018. dec. 6. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha téged ez külön izgat és kielégít miért lenne baj? Sok párkapcsolatban mindkét fél szokott maszturbálni. Ennek több oka is lehet pl még fiatalok és nem laknak együtt,nem tudnak mindennap találkozni vagy sokat meloznak stb. Ettől függetlenül lehet jó a szexuális életük.
2018. dec. 7. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!