Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverziónak az, hogy a kilátszó csikló nagyon tetszik?
Figyelt kérdés
A legtöbb lánynak teljesen rejtve van ugye, és elég kicsi (vagyis eddig még csak olyant láttam élőben) Izgalom hatására, meg ha úgy érünk hozzá nyalás közben kicsit láthatóvá válik a klitorisz makkja, de amúgy nem.
Tehát elvileg ez lenne az átlagos.
Szerintetek mondható perverziónak, ha nekem a nagy (és/vagy kilátszó) csikló a "gyengém"?
Kérnék érvelést is, és életkort. Köszönöm!
2018. dec. 5. 00:39
1/10 anonim válasza:
Nem,semmi köze.Ízlések és pofonok
2/10 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy átlagos. Amúgy semmi perverz nincs benne.
3/10 anonim válasza:
Nekem is az ilyen tetszik, de ez szerintem normális dolog. Nem vagy perverz emiatt! :)
4/10 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem perverz dolog...
5/10 anonim válasza:
A fiatal csajoknál van ez az “ovodás” punci amit te írsz hogy mindent takar a szép punci szél.. aztán ne aggódj a használattó, szüléstől nem marad az olyan ám! Szebb jövő vár rád aki a kilógót szereti! Sajna a legtöbb pasi nem.. A baba puncit szeretik...
6/10 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló annyira nem értette a kérdést...
Nyilván ez nem perverzió, hanem ízlés.
Számodra átlagos, de a 7 és fél millió ember női tagjai közül fene se tudja mi van. Nekem például nagy a csiklóm.
7/10 anonim válasza:
Miért kellene a szüléstől megváltozzon??????!!!!
9/10 anonim válasza:
Nem perverz! 4 állatorvosból, 4 szereti! Én is imádom, pedig nem is vagyok állatorvos! És a rongyos /saláta/ puncit is!
F/60
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ezt az állatorvosos dolgot annyira nem értem. Mi az összefüggés a foglalkozás, és a szexuális preferenciák között?
2018. dec. 24. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!