Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csinálnátok ha megbeszélt randira nem az
jonne el aki a kepen volt és amit meglat lesmárolna?
Két k*rv* nagy pofon, hogy biztos ne jusson ilyesmi eszébe többet. Aztán még meg is rugdosnám.
Hazudsz és még undorító is vagy, ne várj mást.
2018. dec. 4. 07:13
Ilyennel nem jó játszadozni.
Képzeld már magad a helyébe.
Jó nagy bunkóság másról fotót küldeni.
Bocs de lúzer vagy.
2018. dec. 4. 07:38
Mennyire különbözik a valós külsőd a küldött képtől? Legalább egy Makó-Jeruzsálem szint megvan? Ha már "meglepetés" akkor üssön is! :) Haver ez nem fair, saját képpel társkeresőzz, meg igazából nem is az a lényeg, hogy fair vagy nem fair, semmi értelme, élőben azonnal kiderülnek a dolgok, magyarázkodni pedig elég kellemetlen, már ha hagynak időt magyarázkodásra. Annak idején, amikor társkeresőztem, az én csökött fejemmel is képes voltam eljutni a találkozóig kb. 5-ször, igaz komolyabb folytatás nem lett, de az egy másik történet
2018. dec. 4. 07:49
haver ez már halott ügy. Mégpedig azért, mert kamuztál a csajnak a legelején. Most gondolj bele. Az arra számít hogy a képen látható pasival találkozik. NA most ha meglátja hogy nem is úgy nézel ki, fix hogy ez rosszul fog elsülni. Mindenesetre eléggé gáz szokás másról és nem magadról képet küldeni. Hazugságon nem alapulhat egy kapcsolat, de amúgy meg semmi sem. Szóval ha a csajnak nem jönne be az igazi külsőd, ne csodálkozz ha ezt szóvá is teszi/ otthagy / kiakad stb stb.
2018. dec. 4. 08:04
Egyszer egy ilyen patkány ismerkedett a neten a profilképemmel. Ha megtaláltam volna kitaposom belőle a szart is. Szerencséje volt hogy időben törölte a profilt mert már csak centikre voltam attól hogy az IP alapján megtaláljam. Egy féreg vagy.
2018. dec. 4. 09:05
Gondolom mindenki azt képzelte el, hogy egy nála jobb pasi képét használta, hogy jobb esélyei legyenek.
Hogy mit tennék ebben az esetben talán egyértelmű, pont ugyan azt, amit a többiek leírtak.
Megfordítom a szitut. Egy nálad rosszabb külsejű emberke képével elbűvölted a lányt, hogy majd élőben akkor pozitívan csalódik, és tök jó lesz. Majdnem. Én ebben az esetben is rohadtul pipa lennék. Nem csak átverve érezném magam, hanem úgy, mint akivel szórakoztak. Lehetnél egy Adonisz olyan tulajdonságokkal meg hobbikkal, amik nekem nagyon bejönnek, innentől majdhogynem teljesen biztos, hogy nem tudnál kiengesztelni, és itt érne véget a kapcsolatunk. (Arról nem is beszélve, hogy a bizalom első körben oda.)
2018. dec. 4. 09:06
hátra arcot vennék
de ha ő gyorsabb és le smárol olyan szájba verést kapna hogy a fogai is külön táncot járnának és a pirosat köpné
24N
2018. dec. 4. 10:04
18/21 A kérdező kommentje:
Erős indulatok, teljesen ertheto
Az egy dolog, hogy hazudtál neki (szép pillérekre alapozott kapcsolat lenne... hülyegyerek) és az igazi látványodat kell feldolgoznia, ami nagy eséllyel nem fog tetszeni neki, de még le is kapnád? Jesszusom, nem vagyok régi motoros, de már a csóknak sincs érzelmi töltete manapság?
2018. dec. 4. 17:22
20/21 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: