Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondhat egy pasi olyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhat egy pasi olyat egy nőnek hogy nem szép a puncija?

Figyelt kérdés
Ha a nő megtiszteli azzal hogy nem mondd véleményt a farkára....pedig neki csak átlagos.
2018. dec. 1. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Általános kötelező női vélemények pénisz mérettel kapcsolatban: "Teljesen jó az átlagos"

Most meg ez a legnagyobb visszavágása fejben a kérdezőnek, hogy a partnerének átlagos a mérete :D:D:D

A válaszolónak meg honnan tudod, hogy mennyire sértődnek meg rá? Talán tapasztalatból tudod, hogy mondtál már ilyeneke férfiaknak? Vagyis te is ugyan akkor bunkó vagy mint a kérdező által felvetett pár?

Nem kell válaszolni, a nők általában bunkóbbak ilyen téren. És most nem a pénisz és egyéb dolgokra gondolok. Minden apróságra, minden kis hibát, vagy olyan dolgot amit lehet tudni, hogy esetleg nem eshet a legjobban a másiknak simán kimondanak. De persze a nőknek mindent szabad. Velük máshogy kell bánni, mert ők különlegesek. Megsúgom a nazik is ezt mondták magukról.

Mielőtt valamelyik nő aki nem tud mással próbálkozni nem kaptam még meg egyiket sem. Teljesítményemre soha nem szóltak be. Nem azért, mert mindig topon volt, csak szimplán nem szóltak be, tudom én azt magamtól is, hogy mikor vagyok szar. A péniszemre meg szintén nem szóltak még be méretét becsmérelve negatív irányban. Olyan volt már, hogy kicsit féltek tőle, mert hogy túl nagy. Mellesleg az én szememben egyáltalán nem olyan nagy, de tény, hogy az átlag felett van.

De ha valaki kicsinek nevezné nem igazán hatna meg. Őszintén mondom. Bár az egyéb sok apró dolog amit viszont már kaptam eleget és rengeteg másik ember akivel beszélgettem ilyesmiről szintén nos, annyira azok se hatnának meg. Inkább az hat meg, hogy a másik akivel együtt vagyok ilyen személyiség.

Szoktak itt nők mindenféle hülyeséggel előjönni, hogy éppen milyükkel nincsenek megelégedve. It szokták mondani, hogy a férfiak nem foglalkoznak vele. Ez valóban így van, de azért észrevesszük. De nem említjük meg soha.

2018. dec. 1. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Na azért legyünk őszinték,a punci kinézete is esztétikai kérdés. Kinek éppen melyik tetszik jobban, vagy kevésbé, de ez létező dolog...ugyanakkor bunkóság egy nőnek ilyet mondani, még ha nem is tetszik a puncija.
2018. dec. 1. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne mondhatnék ilyet? Jogom van véleményt alkotni. Felnőtt férfi vagyok, ha nem tetszik valami, akkor szabadjon már megmondanom. Nem volt még erre példa, de ha ilyen helyzetbe kerülnék, miért ne mondhatnék negatív véleményt?
2018. dec. 1. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Általában a szájával...leg több esetben!
2021. ápr. 4. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!