Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van lehetőségem meg*ugni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van lehetőségem meg*ugni egy olyan nőt akinek van pasija. A hapsit nem ismerem. Szerintetek tegyem meg, vagy tartsam tiszteletben a csávót?

Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha a nő felredug akkor abba a kapcsolatba nem oke valami...
2018. nov. 30. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha ezt magadtól nem érzed, akkor szerintem meg feleslegesen kérdezel másokat.

Mellesleg sokkal több nő megy félre mint az a férfiak hinnék, vagy szeretnék hinni. Már csak önmegában a nem apától fogant gyerekek száma nagyon magas és ez csak a jéghegy csúcsa. Ugyan annyi nő lép félre mint férfi.

Az pedig annyira édes, hogy minden megcsalás kiderül, illetve hogy én megérezném a páromon, vagy a szokásos női megérzés duma. Baromira nem, a legtöbb megcsalás nem derül ki.

Szóval a te eseted nem valami extrém dolog. De kettőn áll a vásár. Az én véleményem, hogy te is ezt a lesúlytó helyzetet mélyíted ezzel. Én biztos, hogy nem tenném meg. Voltam is már ilyen helyzetben, ráadásul én teljesen bele voltam habarodva a lányba és a barátját meg még az előtt utáltam, hogy tudtam volna, hogy ők együtt vannak. De eszembe se jutott, hogy megtegyem sőt, onnantól kezdtem el kiábrándulni a lányból, hogy ő simán megcsalta volna velem a barátját.

De mindenki azt tesz amit akar, nem nekem kell megmondani, hogy ki mit tegyen. Én csak elmondtam az én nézetemet és, hogy mit tennék

2018. nov. 30. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
mit szólnál ha a Te Nődet dugnák meg?
2018. nov. 30. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
17%

Tedd meg! Lehet hogy éjjel te is majd elveszíted a hátsóbejáratod szűzességét.

Én már dgtm ilyen kis cscskt.

2018. nov. 30. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván nem örülnék. Szakítanék vele és ennyi. Biztos nem akarnám lecsapni a másik csávót, mert nem csak ő tehet róla. Sőt, ha a másik félnek nincs kapcsolata velem, akkor még ő a vétlenebb. Mert ő benne csak annyi volt, hogy helytelen. Míg a páromban pedig benne van, hogy helytelen + elvileg szeret is és személyesen ismeri azt akinek fájdalmat okoz és semmibe vesz. Szóval mindig az a nagyobb vétkes aki kapcsolatban van. Nemtől függetlenül.
2018. nov. 30. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nehéz kérdés, mert ezt a nőt, ha nem te, más úgy is meg fogja dugni(ne gondold azt, hogy te vagy annyira jó, hogy csak veled csalná meg, jól írta az előző, a nők is szeretnek félrelépni).

Nyilván az már nem a te sarad, de innentől kezdve a barátja nem játszik, mert az úgy is fel lesz szarvazva.

Tehát végülis, ha megdugod, olyan, mintha nem lenne barátja.

Én annak idején nem csináltam ebből ügyet.

2018. nov. 30. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed,ha mind2en benne vagytok akkor miértne tennéd meg? Utána a csajnak kell elszámolni a lelkiismeretével. Az más lenne ha ismernéd a pasiját, vagy esetleg haverok lennétek mert az már gerinctelenség, de így.. Ha pasi lennék, sztem nem hagynám ki.
2018. nov. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!