Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lehetőségem meg*ugni egy olyan nőt akinek van pasija. A hapsit nem ismerem. Szerintetek tegyem meg, vagy tartsam tiszteletben a csávót?
Ha ezt magadtól nem érzed, akkor szerintem meg feleslegesen kérdezel másokat.
Mellesleg sokkal több nő megy félre mint az a férfiak hinnék, vagy szeretnék hinni. Már csak önmegában a nem apától fogant gyerekek száma nagyon magas és ez csak a jéghegy csúcsa. Ugyan annyi nő lép félre mint férfi.
Az pedig annyira édes, hogy minden megcsalás kiderül, illetve hogy én megérezném a páromon, vagy a szokásos női megérzés duma. Baromira nem, a legtöbb megcsalás nem derül ki.
Szóval a te eseted nem valami extrém dolog. De kettőn áll a vásár. Az én véleményem, hogy te is ezt a lesúlytó helyzetet mélyíted ezzel. Én biztos, hogy nem tenném meg. Voltam is már ilyen helyzetben, ráadásul én teljesen bele voltam habarodva a lányba és a barátját meg még az előtt utáltam, hogy tudtam volna, hogy ők együtt vannak. De eszembe se jutott, hogy megtegyem sőt, onnantól kezdtem el kiábrándulni a lányból, hogy ő simán megcsalta volna velem a barátját.
De mindenki azt tesz amit akar, nem nekem kell megmondani, hogy ki mit tegyen. Én csak elmondtam az én nézetemet és, hogy mit tennék
Tedd meg! Lehet hogy éjjel te is majd elveszíted a hátsóbejáratod szűzességét.
Én már dgtm ilyen kis cscskt.
Ez nehéz kérdés, mert ezt a nőt, ha nem te, más úgy is meg fogja dugni(ne gondold azt, hogy te vagy annyira jó, hogy csak veled csalná meg, jól írta az előző, a nők is szeretnek félrelépni).
Nyilván az már nem a te sarad, de innentől kezdve a barátja nem játszik, mert az úgy is fel lesz szarvazva.
Tehát végülis, ha megdugod, olyan, mintha nem lenne barátja.
Én annak idején nem csináltam ebből ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!