Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány centi alatt nem érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány centi alatt nem érdemes csajozni?

Figyelt kérdés

Péniszhosszra gondolok.

Mekkora az ami már annyira rövid, hogy nem éri meg ismerkedni?

2018. nov. 30. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
16 alatt inkább ne egyéjszakásozzon senki...14 alatt szerintem meg már a barátnődnek is kevés lehet.
2018. nov. 30. 19:11
 12/14 he84 ***** válasza:
Nem ettől függ, akármekkora is, azt kell elfogadni és aszerint tenni azért, hogy jó legyen. A 14-15 cm az átlagoson belül van. Nekem a kicsik és az átlagosak jönnek be. Sokkal jobb, mint a nagyok, meg a túl nagyok, amelyekkel óvatoskodni kell mindig, mert azzal jobban fáj, tövig se nyomhatják. Szóval ne irigyeld a 17-20 cm-eseket. Nekem a felső határ a 17 cm, de inkább alatta. Ha az adott nő nem egy felszínes, kényes, éretlen személy és ha tisztel téged, akkor nem fog se kinevetni, se elhagyni. Na meg a nőknek is más a hüvelyméretük.
2018. nov. 30. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:
14%
vicces,hogy lepontoznak a kis bébirépával rendelkezők,mert leírtam az igazat...előző elötti voltam;)
2018. nov. 30. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem 12cm és volt pár barátnőm. Simán csucsra tudtam őket járatni:)

Volt is anno az egyik exemmel sexeltunk és fater szólt utána hogy hangos a menyecske és áthallatszik az ő szobajukba. Na mindegy én azt tapasztaltam hogy 12cm el is jó az ha figyelsz a partnerodra. Ne becsmereld le magad. Ez jegyezd meg.

2018. nov. 30. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!