Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimum hány éves partnerrel szexelnél?
Figyelt kérdés
Azt is írd hogy te hány éves vagy és melyik nemhez tartozol.2018. nov. 30. 16:08
22/30 anonim válasza:
Neked persze nincs. Fiatal vagy. De Egy 35 éves férfi hogy 14-15 éves lánnyal na az már sok. Pedig én is 35 vagyok.
25/30 anonim válasza:
Semennyivel, mert undorodok az emberektől, csak beszélgetni szeretek.
20/F
26/30 anonim válasza:
Mennyi liliom tipró és pedofil férfi van itt, de az én válaszom az, hogy legalja a felnőtt korúság határa 18 éves kis csajjal, de én nekem inkább a 24-27 jönnek be a csajok, de az se baj, ha több csak legyen meg közöttünk a vonzalom.
30/F
27/30 anonim válasza:
Azért mert azt írtam, hogy 15-50 között, még nem biztos, hogy egy 16 évesre vágyom, de ha elém állna egy Bp-i iskolás tini, hogy a titkos szeretőm lenne, nem tagadnám meg. 40F
28/30 anonim válasza:
És van gyerekem de 5éves és fiú...
29/30 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a "liliomtiprók" dumát. :D Apucik, ugye tisztában vagytok vele, hogy a hótiszta lelkű kislányotok 13 évesen baxxatja magát a fesztiválokon, és lépcsőházban meg kocsiban szopik és nyeli a gexit? :D
Ha gondolkodni mielőtt fröcsögtök...
<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!