Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttek létre a Shemalek, van olyan nő aki pénisszel született? 21/F bővebben lent!

Olvasd el azt a cikket amit belinkeltem neked.
Az első szótól az utolsóig a téged érdeklő dologról szól.

Kérdező
Biológiailag fiúnak született
hisz hímvessző volt a lába között
De mint írtam később amikor a nemi hormonok erősödnek a akkor jön a változás...
Illetve olyan is előfordulhat nagy ritkán hogy két nemiszervvel születik a gyerek es úgy mond ilyenkor meg viszgálják melyik nemiszervvel klappol minden és akkor a "felesleges" nemiszervet eltávolítják
és akkor ugyanúgy a nemi éréskor derül ki mi a szitu
harmadik ha mind 2 nemiszerv és hozzátartozói megvannak pl herék mellékherék stb
illetve van petefészek és méhe is akkor a szülők döntenek
és akkor a többi szerver eltávolítják
Bár ebben az esetben jobb lenne minimum 3~4 éves korig várni mert akkor is megjelennek bizonyos némi jellegek viseljedésben...
de inkább pubertás korig várni kell 10-12 éves korig és akkor megcsinálni a felesleges nemiszervek és szaporító szervek eltávolítását.
de ezt sokan nem vállalják
így születés után rögtön csinálják a műtétet és kb 10-15 év után derül ki hogy melyik nemiségbe tartozik a gyermek szóval onnantól is nehéz a helyzet

ui : Létezik magyar "nő" pénisszel
de Nem nőnek született hanem fiúnak csak a női nemi hormonok az erősebbek. de Biológiailag egyik nembe se tartozik
Nem Férfi mert női arca, hangja illetve melle van...
Nem nő mert pénisze és heréji vannak..

Viszont aki Férfi de mellett és párokat hord és sminkkel az Biológiailag is férfi.
mondjuk náluk a buktató a Hang
ugyanis az Ő hangjuk rendesen mutál
nem úgy mint annál aki tényleg Shemalek

Értelmezd azt amit írtam
de van Magyarországon is ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!