Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokat is felizgat a saját p. nci illatuk, vagy csak én vagyok ilyen furi?! :D
Engem nem “izgat” de szeretem😃
22N
Utolsó ebben semmi logika nem volt. Szóval egyedül rendben van, hogy egy szag felizgatja, de mással már nem? Szóval egy valaki számára izgató, vagyis pavlovi reflextek kiváltó szag csak egyedül szabad, hogy működjön? Akkora master brain vagy.
Én amúgy azt tudom, hogy a mostani barátnőmnek nincs szaga. Tényleg 0. Azt mondanám, hogy ez jó dolog, jobb mint ha nagyon büdös lenne, de még sem az. Pont amit az előbb írtam. Van egy megszokott reflex, megérzi az ember azt a szagot és beindítja. Így szag nélkül kicsit furcsa volt és nem ugyan úgy indult be az ember. Bár mostanra már megszoktam, hogy se íze(bár ezt kicsit se bánom), se szaga
van mikor én is azon kapom magam hogy milyen finom az illatom
szóval nyugi nem vagy egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!