Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj az ujjazás?
Figyelt kérdés
Eddig csak a csiklómat izgattam mmindig de láttam egy videóban , nem fog vérezni? nem olyan mintha elvenném a saját szüzességem?2018. nov. 29. 23:50
1/10 anonim válasza:
Próbáld ki nyugodtan, semmi bajod nem származhat belőle ha tiszta kézzel csinálod.
2/10 anonim válasza:
Hát először óvatosan egy ujjal. Akkor ha már rendesen be vagy nedvesedve. Aztán lehet többel is ha szeretnéd. (Abban az esetben ha így elszakítod a hártyád, verezhetsz. De ez nem feltétlenül van így.)
3/10 anonim válasza:
Nem, hacsak nincsenek 8-10 centis műkörmeid... :)
4/10 anonim válasza:
Az ujjad nem fogja átszakítani a szűzhártyád. Az ujjazás nem fáj, mivel nem vastag az ujj, mint a pénisz.
5/10 anonim válasza:
Ha én csinálom (bárkinek), akkor nem ;-)
Írj, ha nem vagy 16 éves befosinkó
6/10 anonim válasza:
En ritkán szoktam magam ujjazni de nem fáj egyáltalán.
7/10 anonim válasza:
Nem fáj. Elöszőr csak óvatossan csináld.
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem fájdalmas. Nagyon kellemes érzés. ☺️ Előtte nyálazd be az ujjadat esetleg, vagy használj síkosítót, és mozgasd a hüvelyedben abban a tempóban és ritmusban, ahogyan a csiklódat izgatod, nem kell nagy mozdulatokat csinálnod, de ha elég mélyre mész izgalmi állapotban, akkor egészen izgató lehet találni. Tapasztald csak ki. Az első pár évben, miután elkezdtem örömet okozni magamnak, én is csak a csiklómat izgattam, de most egy egészen komplex érzést tudok létre hozni a párhuzamos ingerléssel. Volt már spriccelős orgazmusom is sok, amikor igazán ellazultam. Érdemes próbálgatni. Nem állítom, hogy neked pontosan ugyanaz fog működni, mint ami nekem, mert mindenki teste más és más, de nyugodtan kísérletezz, ismerd meg a tested legérzékibb pontjait. Használd közben a fantáziáidat. Kellemes kitapasztalást! 😉
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi utolso
2018. dec. 18. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!