Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírnátok ha minden nap szexelnetek kéne?
Minden nap szeretkezünk, valamikor reggel is és este is, de mostanában a reggeliekre szoktunk rá nagyon a kávé helyett!
Sűrün el is késünk, vagy rohanunk utána :D
Mi bajod vele?
Másnak egy tizede nem jut, áldom az életet, hogy ilyen pár van mellettem!
42ff
szinte minden nap kiverem amikor nem találkozom a barátnőmmel, viszont a szex nem menne minden nap, mert én sem vagyok gyorstüzelő és a 30-90 perces menetek azért igénybe veszik a szervezetemet
orgazmus után meg lefáradok, szóval emiatt is ha lenne, akkor inkább csak este
elég szép barátnőm van és elég bevállalós perverz, igaz inkább otthon a 4 fal között simán szexelünk kb, ritkán csinálunk extrémebb dolgokat
szerintem hosszútávon a napi szexet nem bírnám, vagy nem húznám el, hanem csak 10-15 perc és nem mennék el, aztán mindenki mehet a dolgára :)
F
mi 1 évig bírtuk úgy hogy naponta 1-2 szex
azóta heti 3-4 alkalommal szexelünk, mert nekem is és neki is eléggé sok volt a napi 30-80 perces szex plusz az előjáték
Mi úgy szoktuk, hogy nem minden nap, de amikor igen akkor több menet is van egymás után. Tehát mondjuk a heti 7-8 az 3-4 napon jön össze.
Ezt én is észrevettem már, hogy minél jobb csaj (szebb) a barátnő, annál gyakrabban csinálja vele az ember szívesen. Barátnőmnek már kb ha az arca eszembe jut, arra feláll. Amikor objektíve kevésbé vonzó barátnőm volt, akkor vele kicsivel ritkábban.
31/F
Sportolok,edzett vagyok és nagy a libidóm...de minden nap én se bírnám,csak,ha rövidebb menetek lennének.A napi min. 1 óra az kikészítene meló mellett.
38f
Párom 51 éves, napi szinten van min 1 órás szex. Ő is ugyanúgy kívánja és bírja mint én.
Ha nem birod, legyél őszinte a partnereddel, ha tényleg szeret meg fogja érteni és találtok majd kompromisszumot.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!