Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondja h amíg nem szedem le a szőrt a farkamról, nem orálozik velem. Szerintetek is ilyen zavaró a szőr?
Te se szeretsz szőrös puncit nyalni
Szopás közben kellemetlen szőrt köpködni
mert a fanszőröd hullik
meg hiába mosod meg fán egy olyan szaga ami undorító
Meg én momentán szeretem a férfi szemérem dobját szőröst meg undorító
24N
Kis finnyás! Próbálj meg egy szőrös fszt le..opni.
Majd köpködöd a szőrt rendesen.
Az én párom például szereti, hogy van ott szőr, szóval én nem borotválom csak ollóval leszoktam vágni, hogy azért ne őserdősödjön (a metódus: összefogok a kezemmel egy adag szőrt és kifeszítem és megpróbálom minél lejjebb elvágni, eltart egy kis ideig). De az exem meg nem szerette a szőrt ott szóval neki borotváltam, ennyi "áldozatot" meg lehet hozni egy kapcsolatban.
Próbáljatok kompromisszumra jutni, szerintem vesd fel neki, hogy mi lenne ha csak rövidebb lenne, de nem borotválod. Ha nem működik, szerintem tedd meg neki. A borotválás utáni bőrirritációra vannak enyhítő/megszüntető megoldások, járj utána.
Sziasztok,
24N vagyok a párkapcsolati tanácsadó
írni fogalmazni nem tudok
de nagy okosságokat akarok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!