Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nőként, a páromnak szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőként, a páromnak szex közben nyalogatnám a fenék lyukát, és ujjaznám a popsiját, nagyon taszító lenne? Férfiak, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Őszintén kérdezem !

Most csak úgy szimplán

felvetődött bennem ez a kérdés, és gondoltam mielőtt otthon felvetem ezt, előbb más férfiak véleményét is kikérem.

2018. nov. 28. 15:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tetszene és izgató dolognak tartom!!
2018. nov. 28. 16:31
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Felfogás és hozzáállás kérdése.

Mint ahogy többen írták, "melegnek" tartják ezt, sőt sokan emiatt is egyből elzárkóznak előle.

A prosztata masszázst nővel is lehet csinálni, és izgató is lehet benne, hogy dominánsabb vagy.

Nekem volt benne részem, természetesen nővel, és ő hozta fel. Először ellenkeztem, aztán végül belementem. Nem volt rossz, pár alkalomnál előjött, de nem lett belőle rendszer. Az utolsó alkalomnál valószínűleg eltalálta azt a pontot, aminél úgy éreztem, hogy megállás nélkül élvezek. Persze a végén már semmi nem jött :)

Vesd fel előtte neki, de váratlanul semmiképp ne csináld.

2018. nov. 28. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Én nagyon élveztem, érzékeny a fenekem. Sajnos régen volt benne részem.
2018. nov. 28. 17:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem függene attól ,hogy mióta vagyunk együtt meg mennyire közvetlen a kapcsolatunk. De benne lennék 7 pecsétes titoktartásban. Nem gyakran. Szóval ennek fügvényében lennék benne.
2018. nov. 28. 17:15
 15/19 anonim ***** válasza:

10-esnek igaza van.

A kutyapózra is azt mondhatná bárki, hogy aki csinálja, az zoofil, mert az emlős állatok jó része úgy közösül. Furcsa logika.

2018. nov. 28. 23:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem amikor a párom ezt teszi.
2018. nov. 29. 10:54
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

Hat sztem szinte minden elore megbeszelt dolog felresikerulhet.

En mindent spontan tettem szex kozben, igy nem kerdezoskodnek, hanem ahogy eddig is, pl. 69-ezes kozben mindig belenyalok, de inkabb olyan lassu halalfinom um. cirogato jelleggel a lany popsijaba, majd vissza a punci-csiklohoz.

Ha jolesik neki, ugyis visszacsusztatja a szamra a popsijat.

Ugyanigy pl. el szoktam engedni egy ket kicsi pisispriccet a hatara, amikor hasrakekve voltam benne. Es igen, total meglepodes az elso reakcio, de utana mindig az volt, hogy hu de jolesett. Ilyenkir meeeg kicsi stb stb.

De ha ezt elore ABCDE pontban megbeszelnenk, biztosan ellenzes a reakcio.

Vagyis ovatosan raprobalni, 69 kozben nyulj oda a zacsi ala es halalfinoman karmold, majdnem popsilukig es vissza. Tutti megorul tole, amikor felizgulva elvezkedik az ember (nem eszervekkel gondolkodva tortenjenek a dolgok), akkor minden teljesen mashogy reagalodik le.

Szoval en ellenzem az elore megbeszelt megrendezett dolgokat.

2018. nov. 29. 11:26
 18/19 anonim ***** válasza:
legjobb!
2018. dec. 20. 18:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én imádnám! És nem kell előre megbeszéld ezt velem. Legyen meglepetés, úgy sokkal izgibb, hogy oda kalandozol, miközben nem tudom meddig fogsz elmenni. Közben vágyakozom, hogy tovább, tovább. :)

Lepd meg vele a pasidat ha megérdemli! :)

2018. dec. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!