Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menszesz alatt ti ha párotok igényli a szexet akkor szokott lenni nálatok szex?
Legutóbbi barátnőm bevállalós volt, amikor nehéz napjai voltak, akkor vagy hátulról támadtam, ő izgatta magát közben kézzel (óriásiakat élvezett így) vagy pedig sok simogatás, gyengédség, kézzel izgatás részemről, szintén nagy élvezés részéről. Aztán ő szájjal befejezett engem. :)
Szóval van megoldás a nehéz napokra, több is. Kommunikáld le a barátodnak, hogy attól, hogy nehéz napok vannak, attól még neked is vannak igényeid.
Mi is szoktunk. Mert rohadtul kívánom a párom. Ha megvan ha nincs :D le tudnám tépni róla bármikor a ruhát. Szóval igen,van,általában egy törölköző megy alám,egy gumi meg a páromra. És had szóljon.
Amikor meg erősebb napjaim vannak,csak szájjal kényeztetem,mert szeretném kielégíteni/örömet okozni neki.
Kizárt, undorodok a menstruációtól. Valami fóbiám lehet, fel sem áll olyankor.
Lehet, hogy a korábbi ezzel kapcsolatos véres élmények hagytak bennem nyomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!