Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Skacok! Nektek mi/hol volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skacok! Nektek mi/hol volt a legextremebb dugasotok? 20/L

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl: asztal, kocsi stb..
2018. nov. 27. 02:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
500 fős előadó technikai helységében (ahol a projektor volt) az előadás szünetében. Gyors volt, extra csendes, de felejthetetlen.
2018. nov. 27. 09:00
 12/19 Das Kaiserreich ***** válasza:
34%
Nemztközi űrállomás 26/F
2018. nov. 27. 09:21
 13/19 anonim ***** válasza:
kocsiban volt a legextrémebb. Sajnos eddig nem sok volt de potoljuk a hiányosságokat. :D 24F
2018. nov. 27. 10:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Most azon gondolkozom, volt e nem extrém? :D

utcán, idegen ház kertjében, négyemeletes társasház pincéjében, lépcsőházban, fülkés vonaton nappal, Balaton parton este, balatoni strandon főszezonban nappal, öltözőbódéban a strandon...

2018. nov. 27. 11:25
 15/19 anonim ***** válasza:
strand, wellness, szauna, vulkán, hegy, tenger, óceán, swinger, mások előtt, autó, medence, dzsungel
2018. nov. 27. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Erdő, liget, auto, sator. 20/f
2018. nov. 27. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Vonatfülke, Duna-psrt.
2018. nov. 27. 17:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Az exemmel egy kórházi ágyon a sebészeten, két beteg volt rajtam kívül a szobában, pont a fal melletti beugró am volt az én ágyam, ha a közelebbi jobbra ki hajol, mindent lát. Engem műtöttek a kezemmel, műtét után két nappal bejött hozzám egyedül látogatóba délelőtt, a másik két beteg aludt, beszélgettünk, hogy el vagyok, jól vagyok, megvagyok, de mocskosul hiányzik a szex, jót nevettünk rajta, de én annyira nem bírtam elengedni a dolgot, hogy 10 percre rá kőkeményen állt a farkam a takaró alatt, az exem először kinevetett, de aztán felvillanyozta a dolog, úgy gondolta egy szopás belefér, más ugysem lát, elkezdte, de én többet akartam úgyhogy mondtam, hogy kis kifliben feküdjön mellém, közben az ujjammal simogattam a csiklóját és úgy szexeltünk, el élvezett, de én valamiért rá paráztam a dologra és nekem nem ment, úgyhogy visszaült a székre és a végén a szájába élveztem, jó sztori lett belőle!
2018. nov. 28. 16:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Előadás után elpakoltam a kellékeket, bejött barátnőm, iszogattunk kicsit, azutánna színpadon a díszlet kellős közepén.
2018. dec. 10. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!