Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mit gondoltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok a bimbópiercingről?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap vetődött fel ez a furcsa ötlet, B kosaras feszes cicijeim vannak, és igazából mivel szerintem ígyis kacérkodósan nézek ki egy kicsit, miért ne?:D

Kicsit félek tőle, még egyátalán nem biztos hogy lesz, félek hogy elrontanám vele (van több pc m is) de azzal ne gyertek hogy idős korban hogy fog kinézni mert akkor.már mindegy lesz, 60 évesen minden cici lóg piercing nélkül is. De a kérdls, nektek mi a véleményetek róla?

2018. nov. 26. 23:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekem nem jönne be.
2018. nov. 26. 23:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

azért kérdező ha szép melleid vannak, akkor kár értük, mert ez szerintem inkább elrondítja :)

van akinek kifejezetten izgató, de én maradok a terminátoros példámnál :D

szereted ha ott kényeztetnek? érzékeny terület?

utána valószínűleg ez is oda lenne

2018. nov. 26. 23:30
 13/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem halok bele ha kicsit kevesebb lesz ott a kényeztetés, inkább máshol szeretem.:D
2018. nov. 26. 23:42
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, mindig visszatart, hogy a megszokott módon essek neki a partner mellének, mert félek hogy kijön, vagy kárt teszek a mellbimbóban.
2018. nov. 26. 23:55
 15/25 anonim ***** válasza:
Szeretem!:)
2018. nov. 27. 00:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Annyira nem jön be, de ez legyen a legnagyobb baj a lánnyal. Ha minden klappol vele, nem lenne ez gond.
2018. nov. 27. 00:02
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem sem jönne be, szerintem tönkretennéd vele a melledet. Sokaknak tetszik, nagy divatja van, és van olyan hely ahol jól néz ki, de nekem eddig még mindig az utamban volt. Volt egy csajom akinek a nyelvében volt egy pc, utáltam. Álandóan útban volt, koccant a fogamon(a hideg kirázott tőle), és nem tudtunk egy vadat smárolni mert attol fostam hogy kitépem a nyelvét, és játszadozni sem lehetett a nyelvével, hamar ki is vette, ő is belátta hogy nem érdemes földi javakról lemondani egy szaros szög miatt a nyelvében😉. Hasonló okokból egy melbimbóban sem tudom elképzelni, punciban meg végképp nem, annál nagyobb baromság szerintem kevés van a világon. Arrol nem is beszélve, hogy állandóan csak a baj van vele. Folyamatos karbantartást igényel, sokszor még ennek ellenére is begyullad, gennyesedik, megdagad, rohadt büdös tud lenni vláááh... szerintem ne szurd át a mellbimbódat, megmutatnám szívesen hogy mértnem éri meg ha egy szikrányi esélye lenne.😇
2018. nov. 27. 00:29
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem semmilyen piercing nem tetszik, némelyik esetleg nem ront sokat. Na, a bimbópiercing valószínűleg sokat rontana a látványon.

Egyébként szerintem egészségügyileg kockázatos lehet. Főleg, ha esetleg szeretnél gyereket később, akkor nem tartom jó ötletnek.

Szerintem ezer, más jobb módon is kacérkodhatsz. :)

2018. nov. 27. 01:13
 19/25 Gymnospermatophyta ***** válasza:
Én annyira nem szeretem ezeket. De kinek mi. :)
2018. nov. 27. 02:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Örülnék neki ha ilyen barátnőm lenne mert nekem nagyon tetszik és máris mehetnénk kiválasztani melyik legyen !
2018. nov. 27. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!