Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális azt kérni a lánytól, hogy lezuhanyozzon aktus előtt?
Elsősorban akkor szeretem ha frissen zuhanyzott, ha orális szexre is sor kerül, valamiért nálam a nem frissen zuhanyzott punci íze, szaga lelohasztja az izgalmakat.
Más szempontból megértem, hogy a lány azt mondja, hogy a szexet nem lehet beprogramozni, és amikor felizgulsz nagyon akkor kell spontán csinálni mert utána már nem lesz az igazi. Teljesen megértem viszont nálam ha már együtt vagyunk meztelenül az már elég, hogy újra beinduljak. Nekem nem kell ehhez "EGY" pillanat egy napon vagy egy héten. Emiatt kicsit nehezen becsülöm fel azt, hogy ez mennyire rossz a másiknak. Ráadásul egy ilyen zsúfolt és rohanó világban gyakran sajna időt kell szorítani a szexnek, be kell programozni.
Mit gondoltok erről? Ti hogy vagytok vele?
Alap a szex előtti tusolás.
A sponteneitás tök jó, de ahol gyerek van már, ott szinte lehetetlen.
1-es vagyok. Nekem is volt már olyan, hogy ajtón belépve tudtuk, hogy itt nagy szex lett, de bizony én akkor is elmentem megmosni magam alul, sőt zuhanyoztam is már ilyenkor, és a partnerem is. Mert hiába a nagy vágy, nem kell ahhoz betegnek/ápolatlannak lenni, hogy egész napos munka/suli után szagok keletkezzenek alul, főleg, ha többször wc-n is volt az ember. Max. akkor lenne teljesen friss odalenn, ha még a melóban is lezuhanyozná az altestét a delikvens minden pisi után, ami meg nem elvárható, lehetőség sincs rá. Nem kockáztatom a vágyat azzal, hogy egy kellemetlen szag lelombozzon engem vagy a partnerem, amikor a leginkább belejövünk. Viszont kérnem sosem kellett, akikkel együtt voltam, maguk mondták, hogy beugranának előbb a fürdőbe. Sőt, ha két menet között pisilniük kellett, maguktól meg is mosták, nem tolták bele az arcomba a farkukat úgy. Lehet én vagyok a mázlista, de csak ilyen férfiakkal volt dolgom.
Ha meg tényleg nagyon spontán a szex, akkor úgy sincs orál, hanem csak bugyi lehúzás, s félig ruhában dugás. Na az úgy rendben van szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!