Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt először rendszeres nemi életetek?
Légyszi leírod az akkori, és a mostani korodat is légyszi!
21f
21 éves koromban veszítettem el a barátnőmmel, így rendszeres volt a nemi élet kb. 1,5 évig. Utána meg csapongás következett és nem mondhatnám rendszeresnek, majd megszűntettem a nemi életemet. Majd megint csapongás és rendszertelenség és jelenleg megint rendszeres.
Szerintem ezek lelki állapot és döntések kérdése. Bár tudom egyeseknél nem azok, vagy legalábbis nem annak tűnnek. Persze sokan mondják, hogy én könnyen beszélek, hogy nem nehéz felszedni egy lányt, mert olyan a külsőm. Én nem látom magam olyan nagy számnak, mint azok akik ilyeneket mondanak. Szerintem a kihívás inkább az, hogy ne nyúlj mellé azzal, hogy kivel jössz össze, vagy hogy kibe szeretsz bele. Számomra a szex érzelmekről szól, szóval én igazából csak olyannal tudok, aki iránt érzek valamit. Máshogy nem tudom elengedni magam egyszerűen.
31F
"Hol rendszeres hol nem."
Rendszertelenül rendszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!