Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit lehetne tenni?
Ha tènyleg mindent kipròbàltatok màr akkor a pàrod nem igazàn vonzòdik hozzàd..
Az èn exem nagyon odatette magàt hogy kielègüljek de nekem se ment sehogy, kèsőbb jöttem rà hogy màr nem szerettem őt ès nem is vonzòdtam hozzà....
1. Válaszoló: Az érzésekkel semmi baj nincs, a vággyal sem, csak egyszerűen a szex közbeni orgazmussal.
2. Válaszoló: legtöbbször így történik, nekem az a fontos, hogy neki élvezetet nyújtsak, mindig van orgazmus, csak mindketten örülnénk ha párszor megtörténne ez úgy is, hogy nem csak szájjal sikerül! Nyilván érted! :)
Legutóbbi barátnőm egyszerűen nem volt képes a hüvelyi orgazmusra, de nem is érdekelte, mert imádta, ha kinyalom. Úgy indítottunk általában, aztán ment a döngetés, miközben izgattam / izgatta magát, általában meg is volt neki a három orgazmus.
Másik volt barátnőm (a legutóbbi előtt) viszont képes volt bármikor elélvezni hüvelyileg, de ő meg a csikló izgatását nem kedvelte annyira. Én nem csináltam problémát egyikből sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!