Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok/Ferfiak! Ti benne lennétek? 20/L
Figyelt kérdés
Nok ti benne lennétek egy olyan Edes Harmasba hogy nem ismeritek a 2ferfit aki benne lenne ebben? Vagy csak 1 sracot ismeritek a masikat nem?
Miert ha igen miert ha nem?
Ferfiak! Ugyanez! Benne lennetek ha nem ismernetek a not?
Akar 2Ferfi 1 No , 2 No 1 Ferfi felallasban?
Miert ha igen miert ha nem?
2018. nov. 26. 14:26
1/19 anonim válasza:
Benne mar volt hasonloba reszem nagyon izgi 26f
2/19 anonim válasza:
voltam így két lánnyal. jó volt! :)
42/F
4/19 anonim válasza:
Természetesen benne lennék F/(18/3*3+6)+22
5/19 A kérdező kommentje:
Kort is irjatok kerlek, meg hogy milyen volt!
2018. nov. 26. 14:29
6/19 anonim válasza:
Csak 2 nő és én. Miért? Mert abszolút nem vonzanak a férfiak.
8/19 anonim válasza:
Két nővel benne lennék, mert hiába chatelek vele mondjuk előtte akkor is van egy elképzelésem hogy milyen lehet a szex de lehet hogy a valóság teljesen más.. 39 f
9/19 anonim válasza:
Én úgy voltam 2-szer hármasba, hogy nem ismertem a pár egyik tagját se.
26F
10/19 anonim válasza:
Benne!
Nekem ismeretlenül volt egy párral, a lány dugott meg :D a pasi pedig leszopott, fura volt, de élveztük mindahányan voltunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!