Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek inkább fehér vagy néger pasik jönnek be?
Jesszusom nem lehet ezt így
Vagy tetszik vagy sem
Nem a szín a lenyeg vagy a származás
Hanem h hogy bánik velem és egyáltalán szeret e
Nem is értem a kérdést, mintha ebben az országban 50-50 %-ban lennének a fekete és fehér férfiak. Mi fekete férfit max. filmeket látunk, ott meg azért meg is vannak válogatva. Én éltem Angliában, ahol volt mindenféle, most ne haragudjatok meg, de a legtöbb fekete férfi gusztustalan!!!! Engem leginkább egy gorillára emlékeztetnek. Nem mondom, filmen láttam már jóképű fekete pasit, de azok is általában inkább félvérek.
Tudom mire gondoltok, hogy vannak előnyei is a feketéknek, egész konkrétan a nagy pénisz. De annyit meg nem ér az egész.
fehér.
vagy fehér bőr sötét hajjal szemmel, esetleg kreol bőr szintén sötét hajjal/szemmel.
a feketék sose tetszettek annyira. egy kettő helyes, de nem tudtam elképzelni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!