Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet hogy erre izgulok? Többi lent
Figyelt kérdés
Na az van hogy hetero pasi vagyok de imádom nézni ahogy mondjuk a lanyok eszik a spermát mert nagyon felizgat. Meg néha meg is szoktam kostolni a sajatomat is. Másét soha nem kóstolnam meg viszont abban bennelennék hogy mondjuk valaki puncijára elvezek aztán kinyalom. Ez normális szerintetek?#sperma ##spermaevés
2018. nov. 24. 21:23
2/7 anonim válasza:
Furcsának fura. De nem agnormális. Persze megfelelő társ is szükséges, akit nem zavar, hogy utána is nyalnád.
3/7 A kérdező kommentje:
Persze ugygondoltam hogy hosszabb ideje vagyunk együtt es megbeszelunk mindent akkor mar szoba lehet hozni nem?
2018. nov. 24. 21:40
4/7 anonim válasza:
3. Persze. Legfeljebb nemet mond.
5/7 anonim válasza:
Én normálisnak találom.
Úgy mondják, hogy a szexben minden megengedett, amit mindkét fél jónak lát, amibe mindketten beleegyeznek. Amíg nincs bűncselekmény jellege, addig hajrá!
6/7 anonim válasza:
habcsók a perverzió neve és full heteronak ilyesmi meg sem fordulna a fejében.
7/7 anonim válasza:
Engem full heteróként, nagyon felizgat az íze! Tini koromtól soha nem kostóltam meg, bár szerintem ez akkor is egy egészséges kíváncsiság. Szüzekként jöttünk össze mai feleségemnel és ő kezdte szopi után a malackodást, a mindent összekenést, a szájba átköpést a smacizást a pohárba ejakuálást meg mindenféle játékot. Ma is egy tinitestü kis 40-es csajszi.Őrült jó a szex,+ a sperma- "malackodós"vele!!! Szerintem teljesen normális a spermám magamhozvétele.Olyan mint a meztelenkedésünk, vagy a kint a természetben-szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!