Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lábmasszázs szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lábmasszázs szerintetek is intim esemény? 18/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki felkért táncolni a szalagavatóra. Semmi nem volt köztünk, csak mindenkinek kell egy partner. Aztán egyszer próba után felajánlotta, hogy megmaszírozza a lábamat, ami elég jól esett, mert különben is fájt egy kicsit. Igazából furcsa leírni ezt az érzést, de olyan intimnek, erotikusnak hatott ez az egész. Más is tapasztalt ilyet? Ez azt is jelentheti, hogy akar valamit? Máskülönben gyakran beszélünk, de azon kívül semmi extra.

2018. nov. 24. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%

A lábmasszázs intim esemény? Hát kisanyám, te sem voltál jól megqurva mostanában.....

Ennyi erővel az orrfújás is intim esemény

2018. nov. 24. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a lábmasszázs intimitása attól függ, hogyan csinálják. Lehet lábfétises a srác és érezted rajta, hogy ez neki erotikus, nem?
2018. nov. 24. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Első hsz-nak üzenem, igen lehet intim esemény, nemcsak az az intim, ha ki-be jár, egy érintés is lehet intim élmény.
2018. nov. 24. 12:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy lábfétise van, azért ajánlotta föl, ezt nem tudom de én is úgy éreztem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz.
2018. nov. 24. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
Az jó :) akkor megmasszírozhatom a lábad? ;)
2018. nov. 24. 12:44
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Én férfi vagyok. Számomra a láb masszázs akkor intim ha a középsőt sem hagyják ki.
2018. nov. 24. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
2018. nov. 24. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Közelít de még messze áll tőle, viszont szerintem az összes többi masszázs már elégé intim, ezért sem engedném hogy masszírozzanak mert egy idegen ne símogasson, tapogasson.

F/42

2018. nov. 24. 14:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha combtőig felér akkor igen. ;-)
2018. nov. 26. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért mer intim és erotikus. Teljesen egyértelmű. Egyrészt sokaknál erogén zóna, másrészt az egész helyzetben is van valami erotika. Képzeld csak el, mi lett volna, ha a hosszas maszírozás közepette egy csókot is lehellt volna a talpadra? Azt milyennek érezted volna, hogy fogadtad volna?

Másrészt a férfiak egy jelentős része eléggé felizgulna, ha egy neki vonzó lánynak megfoghatná és megmaszírozná a lábát. A lábfétis nagyon gyakori, nem véletlenül.

2018. dec. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!