Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire zavar ez titeket buliban? 23/F
Nem hiszem h zavarta,mondjuk rábukhatott volna :/
28/L
Nem akarom, h a kérdésem miatt veszekedjetek XD
Aranyos lány😂😂😂😂
"még jobban simultak tánc közben a csajok, amint megérezték a kemény farkam. "
Ez szexuális zaklatás, nem tánc. Ezek után nem látom értelmét, hogy tovább vitatkozzak veled.
Nekem bejön, ha a pasinaknőket feláll. Fura, mert zavarba hoz,de mégis bejön :D én is rámarkoltam már ilyenkor a pasi farkára. Isteni volt látni, hogy ennyire élvezi. Volt, akivel végül lett folytatás! :)
Akinek meg nem áll fel egy csóktol, annak valami szervi problémája lehet. :) csak hogy én is túlzó sértéseket használjak. Nem voltam még olyan pasival, akinek ne állt volna fel egy csóktól vagy akár az érintésemtől. Ilyenkord tudom, hogy kíván és ez jó érzés!
Aki meg azt írta az egyik válaszolónak, hogy az szexuális zaklatás... mégis mi? A csajok élvezték, akkor? Manapság már minden szexuális zaklatás? Ezt nőként kérdezem, akit már zaklattak szexuálisan. Az ilyen megkövült agyú fap#náktól kiráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!