Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha normális nemi életem ekkora pénisszel?
Sajnos nagyon kicsi az enyém, és ez nagyon zavar. Nem voltam még sosem lánnyal, és szerintem nem is leszek, mert nem éreznének belőle semmit. Pedig szeretnék barátnőt, de csak kellemetlen helyzetbe hoznám ezzel.
Mereven 11 centi a hossza, és épp hogy eléri a 3 centis vastagságot:(
Na barátom mondok neked valamit! Az én péniszem lankatton nagyon mint a tiéd. De nem ez a lények ne keseredj el, mert nem a mérrt a lényeg ha szeret a párod, akkor nincsen szükséged arra hogy orbitális méretekkel legyél megáldva. Ezt tapasztalatból mondom neked, mert hogyha van érzelem akkor én egy vaginát, pusztán egy pénisznek a hegyével orbitális ingerlésre kényszerithetel. Gondolkodj el ezen én kisujjal ami kb 10 centi max 1,5 atmeroju enyivel is elvégzem ha kell, amit elkell.. A problémát mwlegteremtője te vagy saját magad. Ha te ezt gondolod magadról, és így látod magad akkor másra átvetited a saját tükörképed és leolvas. Felejsd el és lásd magad olyannak amilyennek szeretnéd, hogy más is lásson. Ezt mensd el, olvasd fel magadnak hogyha bizonytalanná válsz, segiteni fogg. Hidd el, tudom.
KAS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!