Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktatok otthon napközben bugyi nélkül lenni?
En igen de csak akkor ha tudom hogy jonnek at ocsem haverjai es az egyik srac olyan helyes hogy awwwf *ajkaba harap*
Olyankor gyakran vagyok bugyi nelkul neha meg szoknyat se veszek fel nem tudom eszre vette e mar de engwm nagyon felizgat xd
Persze
addig amíg nem megyek el otthonról addig a hálo cuccban vagyok estére meg nem veszek fel bugyit
De ha jön hozzám vendég, barátnő, rokon nyilván felöltözök
de ha nincs dolgom a házkörül vagy nem kell el mennem itthonról akkor maradok hálo pólóban
max egy melegítő nadrágot veszek fel még egy zibzáros pulcsit ha postás néni jön vagy ki megyek kicsivel udvarra levegőzni
kényelmes típus vagyok főleg mióta egyedülálló vagyok nincs kinek csinoskodni.
Persze aki igazán szeret az kócosan, smink nélkül és egy melegitőben is meg kíván úgy hogy ízekre szed és lábra se birok állni 😂😂😂😅😅😅
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!