Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi ki van éhezve, bárkivel képes lefeküdni?
Van olyan pasi aki igényesebb és ha nagyon ki van éhezve akkor sem fekszik le bárkivel csak nő legyen, de van olyan is akinek m1 csak szexelhessen már végre.
Ez pasitól függ.
Általában nem fekszik le bárkivel, csak akit szexuálisan vonzónak tart.
De ha ki van éhezve az ember akkor olyan nők is vonzók lesznek akikre eddig rá se nézett vagy eszébe nem jutott volna megdugni.
A tengizi beruházáson (kazah sivatag közepén) 90% férfi és 10% nő volt fél évig évig elzárva a külvilágtól. Olyan nők hogy normális ember bottal sem piszkálná. 3-4 hónap múlva ők voltak a világ leggyönyörűbb női, mindenki a kegyeiket kereste. Vagyonokat szedtek így össze a nők.
Sok-sok férfi ismerősöm van, és sok pasival volt már dolgom
Van egy réteg, aki ha nagyon ki van éhezve, depresszióba zuhan, és elkezdi gyűlölni az összes nőt a világon
Vannak, akiknek emiatt nagyon alacsony lesz az önértékelése, és a legegyszerűbb módját választja a szexnek, elmegy prostihoz
Van, aki inkább ráhajt a kevésbé dekoratív nőkre
Van, aki piál, és az alkoholtól “megszépült” nőket dugja, csak másnap reggel jön a “bammeg”
És van, aki inkább kiveri százszor, de ő csak olyannal kefél, aki számára vonzó, vagy érez iránta valamit
Nem vagyok rá büszke, de (sajnos) volt ilyen is. :/
30+/F
Ajajjj Korábban amikor jócskán ki voltam éhezve voltam olyan nővel amit nem tennék ki a kirakatba! Igaz jó sok pia kellett hozzá és egyedi eset volt.
Egyébként inkább kiverem mintsem olyan nőt dugjak amit később megbánok.
Erőskangörcs, és kellő mennyiségű ital itán, még a nyulat is futtában! /férfiállatok/
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!