Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen brutális ez a mellméret?
Figyelt kérdés
80D (178 cm magas vagyok)... Attol felek, hogy meg nagyobb lesz par ev múlva, foleg hogy igyse kicsit..2018. nov. 17. 16:06
11/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Tartsd meg, amíg nem gond 😉
42/F
13/18 anonim válasza:
Nekem 75D-s melleim vannak, de én egyáltalán nem találom nagyoknak. Szerintem a tieid is teljesen rendben vannak.
43/N
14/18 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem nagyok
15/18 anonim válasza:
Magas vagy, nagy mellek, a súlyod se lehet kevés...
16/18 anonim válasza:
12. Azok a cicik kincsenek D kosarasok. Inkabb B-C. Nem nagyon tudsz mit csinalni a méreteddel. Barátkozz meg vele. Hasonló cipöben járok én is. 13 évesen már C kosaras melltartót hordtam. Most 80 G van. 😉
17/18 anonim válasza:
Előző!
Egy cicioldal keresőjéből származnak a képek (boobopedia), ott 80D-nek írták.
18/18 anonim válasza:
Nem igazán tudsz mit csinálni vele. Nekem is elég nagy melleim vannak, de a pasik szeretik.
Már 12-3 éves koromban is nagyok voltak, kifejezetten szerettem.
Most kB 105-110D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!