Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mekkora az a péniszméret, ami már objektív értelemben is kicsinek számít?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem objektív megközelítésből, mert szubjektívan van akinek a 16/5-ös is kicsinek számít miközben egy teljesen korrekt méretnek kellene lennie. A vastagság és hossz tekintetében válaszoljatok, mert a kettő együtt jár! Tehát arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mi az ami már a többi nő szerint is kicsi? Nekem pl. 11,5 cm a kerülete ami olyan 3,5-3,8 cm-es vastagságot jelent és eddig abban reménykedtem, hogy a 15/16 cm-es hossza némileg kompenzálja épp annyira, hogy ne lehessen rá mondani, hogy kicsi. De rájöttem, hogy a vastagság a csajoknak sokkal fontosabb és ők az alapján értékelik a farokméretet. Szóval tele vagyok kétségekkel. Én pl. melyik kategóriába tartozok? Természetesen sose volt még barátnőm, annyira komplexusos vagyok és ez vszeg nem is fog soha változni (bármint hogy nem lesz soha barátnőm). Szigorúan őszinte válaszokat várok! MINDENKIT felpontozok és másoktól is ezt várom el!2018. nov. 17. 12:15
21/22 anonim válasza:
ismételten visszatért a gyakorira a vékonypéniszű rém, 1-2 hét kihagyás után újra kísért minket a frusztrált kérdéseivel éljen
22/22 anonim válasza:
Szerintem 13 alatt már kicsinek számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!