Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat elején mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat elején mennyire óckodnak a férfiak a "kiegészítőktől"?

Figyelt kérdés
Eddig 2x voltunk együtt. Nekem sajnos csak csikló orgazmusom van és hát sajnos nem sikerült elélveznem. Vibrivel szoktam magamnak csinálni, van egy egészen kicsi is és nagyon erős a motorja. A férfiak mennyire veszik rossz néven vagy mennyire "ijednek meg" ha a szex során előkerülnek az ilyen eszközök? Nem érzik ettől magukat kevésnek? Kiéheztethetem magam, de ha jók a tapasztalatok, akkor akár ő is eljátszadozhatna vele/velem, csak nem tudom mit szólna. Hogy érdemes tálalni?
2018. nov. 16. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna.
2018. nov. 16. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem embere válogatja nem hiszem hogy minden férfi szereti!

Mondjuk nekem nagyon is tetszene sőt izgalmas is lehet vele ....!

2018. nov. 16. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
És miért nem izgattad akkor együttlét közben a csiklódat? Szerintem sokkal kevésbé rombolnád le a pasi önbizalmát rögtön az első alkalmakkor, helyette inkább tuningolnád fel az agytekervényeit, ha elkezdenéd magadat simogatni, mintha előkapnád a vibrátort...
2018. nov. 16. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:
A simogatás, ujjazás hasztalan. Orállal tudok csak elélvezni, de azt meg ő nem bírja sokáig :)
2018. nov. 16. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincsenek ellenemre a kiegészítők. A leírt vibri sem. Tőlem bilincset is kapnál hozzá.
2018. nov. 16. 16:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezen a fórumon úgy vettem észre, hogy az átlagnál nyitottabb közösség ír a szexuális jellegű témákba, de a való életben a legtöbb férfi megalázónak érezné, hogy vibrátorra is szükséged van mellette. Hiába mondod el nekik, hogy miért kell, azt fogják hinni, hogy pocsékul teljesítenek.
2018. nov. 16. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:

kifejezetten élvezem, s használom is a nő örömére, amikor van szexpartnerem

42/F

2018. nov. 16. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
"óckodnak" Lemaradt az eleje a szónak? (bohóckodnak?)
2018. nov. 16. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Tehát van egy szexkapcsolatod, amiben nem vagy kielégitve...
2018. nov. 16. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:

@9: A kilences végül csak fején találta a szöget. Mi értelme van egy olyan szexkapcsolatnak, amiben csak te adsz, de nem kapsz megfelelően?

Másrészt: "Vibrivel szoktam magamnak csinálni, van egy egészen kicsi is és nagyon erős a motorja. " - ha már ujjal nem megy, akkor sanszos, hogy túlságosan hozzászoktál az intenzív ingerekhez. Neked szerintem inkább intenzívebb körítés (előjáték, ráhangolódás stb.) kellene és menne ujjal is.

De hogy végül a kérdésedre válaszoljak: ez szexkapcsolat, ha így akarod, akkor részemről nem lenne gond.

2018. nov. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!