Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jo az analis szexben?
Figyelt kérdés
2018. nov. 13. 00:51
11/25 anonim válasza:
Akivel én voltam nő, sokkal nagyobb hangja volt közben (nem csak az élvezettől, mivel vastag a farkam) viszont ennyire nedves, szinte patakokban folyó puncit se láttam még előtte tőle
13/25 anonim válasza:
Nem kell "degasin", csak úgy potyognak maguktól kifelé a pukimanók😂
14/25 anonim válasza:
Nekem dominancia. Máshogy is birtoklom a partnert, nem csak a szokott módon. F, 39, dom
16/25 anonim válasza:
Olyan koszos :33 mármint a jo értelemben. Tabub és ez izgi
17/25 anonim válasza:
jo ki kell mosni magad elötte,en 30 percig öblitem,szin tiszta viz jön ki,aztan a sexben az a jo,hogy oriasit lehet élvezni,a pénisz izgatja közben a prosztatam es nagyobb jobb az élvezés,mint ha csak siman masztizom,szal sok hetero nem is tudja mi a jo..
19/25 A kérdező kommentje:
szerintem nem a megalazas hanem a dominancia :)
2018. nov. 15. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!