Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így velem a lány? Többi lent
Szombaton délután találkoztam egy lánnyal, akivel csak egy alkalomra összejöttünk. Mikor már egy ideje csináltuk, én nagyon élveztem a dolgot és begyorsítottam. Gumit nem használtunk, de a lány szed fogamzásgátlót. Majdnem elélveztem, erről szóltam is akkor neki, és hirtelen elhúzta magát. Ezzel el is szúrta az egészet.
Ideges lett nagyon és el is sírta magát. Azt mondta hogy el kell mennie és hogy ne keressem ezután. Természetes volt, hogy egy alkalom az egész, de nem tudom mi rosszat csinálhattam és most furdal a lelkiismeretem. Van ötletetek hogy mi baja lehetett? Nekem ennyit mondott amit leírtam aztán már ment is 5000-es sebességgel..
Eszébe jutott, hogy nem vette ki a mosott ruhákat a mosógépből :D
Viccet félre téve, lehet, hogy van valami félelme, megalázottságtól, vagy szimplán undorodik a spermától, ilyesmi. Az is lehet, hogy azt érezte kihasználják.
Vagy mondjuk, hirtelen beugrott neki egy emlék az exéről, sok minden végig mehet egy ember agyában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!