Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért viselkedett így velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett így velem a lány? Többi lent

Figyelt kérdés

Szombaton délután találkoztam egy lánnyal, akivel csak egy alkalomra összejöttünk. Mikor már egy ideje csináltuk, én nagyon élveztem a dolgot és begyorsítottam. Gumit nem használtunk, de a lány szed fogamzásgátlót. Majdnem elélveztem, erről szóltam is akkor neki, és hirtelen elhúzta magát. Ezzel el is szúrta az egészet.

Ideges lett nagyon és el is sírta magát. Azt mondta hogy el kell mennie és hogy ne keressem ezután. Természetes volt, hogy egy alkalom az egész, de nem tudom mi rosszat csinálhattam és most furdal a lelkiismeretem. Van ötletetek hogy mi baja lehetett? Nekem ennyit mondott amit leírtam aztán már ment is 5000-es sebességgel..

2018. nov. 12. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Rájött, hogy egy ribi akit éppen használ valaki aztán otthagyja mint egy rongyot ezért hazaszaladt sajnálni magát
2018. nov. 12. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Eszébe jutott, hogy nem vette ki a mosott ruhákat a mosógépből :D

Viccet félre téve, lehet, hogy van valami félelme, megalázottságtól, vagy szimplán undorodik a spermától, ilyesmi. Az is lehet, hogy azt érezte kihasználják.

Vagy mondjuk, hirtelen beugrott neki egy emlék az exéről, sok minden végig mehet egy ember agyában...

2018. nov. 12. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Én erre annyira nem számítottam. Jól indult az egész, aranyos volt a lány is, hát ezek után nem hiszem hogy mostanában fogok újra szexelni :/
2018. nov. 12. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy a fenébe nem kérdeztél rá utána egyből és/vagy tartottad vissza addig, amíg nem indokolja meg? Azért felöltözni és elhagyni a házat/lakást nem 2 mp...
2018. nov. 12. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Eddig csak a pasijának engedte, hogy benne élvezzen el, és mikor ő eszébe jutott, inkább hazaszaladt hozzá.
2018. nov. 12. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!