Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehol nem találok duci lányokat. Van olyan internetes felület, fórum, bármi, ahol tudnék ismerkedni duci lányokkal?
Ez érdekes. Tényleg nehezen elképzelhető, hogy alig találsz. Egyébként nincs veszve semmi, bármi megeshet. Itt a Gyakori kérdéseken nem egy férfival privátoztam anno, akik mesélték, itt találták meg a nagy "Ő"-t, amiből gyerek is lett. Tehát tényleg a legváratlanabb helyzetekben találhatod meg szíved duci királynőjét, vagy ahogy akarod nevezni. :D
Mondjuk, elég relatív, ki a duci. Sokan annak tartják magukat, pedig nem azok. Egyik osztálytársam nincs szerintem 50 kiló, semmi felesleg nincs rajta, mégis kövérnek mondja magát... Tehát az sem feltétlen mindig igaz amit a másik ír. Na meg, neked is mástól jelent a duci ducit. Én már sajnos ott tartok, hogy annak mondhatom lassan de biztosan magam, más szerint viszont nem vagyok az. Egy biztos, ledolgozni való fölösleg van... -.-'
Szóval hajrá. Facebook-on szerintem találsz különböző csoportokat, bár ebben nem vagyok biztos. Illetve, mivel már betöltötted a 18-at, társkeresőn is próbálkozhatsz. Ha itt a Gyakorin, ahol hülyébbnél hülyébb kérdések, és gyakran válaszok vannak, sikerült valakinek feleséget szereznie, semmi nem lehetetlen.
L
Sehol nem találsz duci lányokat? Ajh... a szemed nyitva van az utcán jártodban-keltedben? Ha csukva, úgy megérteném, hogy nem találsz duci lányokat, de máskülönben.....
teltlanyok.hu - ha itt sem találsz, veled van a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!