Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sehol nem találok duci lányoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sehol nem találok duci lányokat. Van olyan internetes felület, fórum, bármi, ahol tudnék ismerkedni duci lányokkal?

Figyelt kérdés
19/F
2018. nov. 11. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes. Tényleg nehezen elképzelhető, hogy alig találsz. Egyébként nincs veszve semmi, bármi megeshet. Itt a Gyakori kérdéseken nem egy férfival privátoztam anno, akik mesélték, itt találták meg a nagy "Ő"-t, amiből gyerek is lett. Tehát tényleg a legváratlanabb helyzetekben találhatod meg szíved duci királynőjét, vagy ahogy akarod nevezni. :D

Mondjuk, elég relatív, ki a duci. Sokan annak tartják magukat, pedig nem azok. Egyik osztálytársam nincs szerintem 50 kiló, semmi felesleg nincs rajta, mégis kövérnek mondja magát... Tehát az sem feltétlen mindig igaz amit a másik ír. Na meg, neked is mástól jelent a duci ducit. Én már sajnos ott tartok, hogy annak mondhatom lassan de biztosan magam, más szerint viszont nem vagyok az. Egy biztos, ledolgozni való fölösleg van... -.-'

Szóval hajrá. Facebook-on szerintem találsz különböző csoportokat, bár ebben nem vagyok biztos. Illetve, mivel már betöltötted a 18-at, társkeresőn is próbálkozhatsz. Ha itt a Gyakorin, ahol hülyébbnél hülyébb kérdések, és gyakran válaszok vannak, sikerült valakinek feleséget szereznie, semmi nem lehetetlen.

L

2018. nov. 11. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Cartman se kövér csak nagycsontú:D
2018. nov. 11. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Sehol nem találsz duci lányokat? Ajh... a szemed nyitva van az utcán jártodban-keltedben? Ha csukva, úgy megérteném, hogy nem találsz duci lányokat, de máskülönben.....

teltlanyok.hu - ha itt sem találsz, veled van a baj

2018. nov. 11. 22:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Van két szűz duci ismerősöm, egyik (21 éves) 158 cm és 70 kg, a másik (23 éves) kb 170 cm és 80 kg. Soha nem volt pasijuk. Tudnék hozzájuk adni elérhetőséget. :D
2018. nov. 12. 01:06
 15/15 anonim ***** válasza:
29%
Tenderen . Ha ronda vagy mint én akkor csak min 80+ kgs csajok fognak jelölni . Ha normális átlagos vagy jóképű vagy a legközelebbi villamos megállóban találsz belőlük egy rakattal . De bármelyik hétvégén bármelyik szórakozóhelyen 2 sör után a nyakadba ugranak.
2018. nov. 12. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!