Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az az állítás hogy aki napi szinten sexelnek azok sokkal felszabadultabbak és akik pedig csak alig azok pedig sokkal feszültebbek stresszesebbek? És azoknál az embereknél nagyobb eséllyel alakulnak ki betegségek pl Prosztata rák, Szívroham stb?
Akit amúgy nem érdekel a szex, nem központi téma nála, és elvan nélküle, az abszolút nem stresszeli magát ilyeneken. Sőt. Ő jobb helyzetben van, mert nem baszkurálják az agyát a hormonok.
A betegségek kialakulásának meg aztán ehhez tényleg semmi köze
Vannak kutatások erről, olvass utána. Nyilván a rendszeres szex jót tesz a testnek, az az egészséges.
Azt pedig szerintem itt mindenki megfigyelte már, hogy pl. a b-szatlan nők mennyire házsártosak, kötözködők és a viselkedésük 180°-os fordulatot vesz, ha végre bepasiznak/ki vannak elégítve. Amióta én is aktív szexuális életet élek, állítólag rajtam is látszik, hogy többet mosolygok, nyíltabb vagyok, szebb a bőröm.
Nem a szexhiany miatt olyanok... Hanem h a pasijuk szarik rajuk.
Amugy nincs alapja.
Minden a szemelyisegen mulik van akinek eleh heti 1szex es nyugis masnak meg napi 5 kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!