Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasználom őt? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználom őt? Többi lent

Figyelt kérdés
Kollégákként kezdtük, aztán szerelmet vallott, de én visszautasítottam. Azóta egy görbe este után mégiscsak összegabalyodtunk. Letisztáztam, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de azóta is összejárunk szexelni. Látom, hogy nem csak egy p.nci vagyok neki, ugyanakkor már nem próbálkozik a járás témával. Nekem jó a helyzet, mert nagyon élvezem vele a szexet, és szeretek is odabújni hozzá esténként. Ezenkívül emberileg is nagyon szimpatikus a srác. De mivel nem szeretnék párkapcsolatot, ez most kihasználásnak számít? Önzőség?

2018. nov. 10. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Szexpartnerség
2018. nov. 10. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Letisztáztad a helyzetet

Szerintem így korrekt

2018. nov. 10. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nos, persze, önzőség. De ha megkérdeznénk azt a srácot, biztosan azt mondaná, hogy igy is elfogad, mert szeret, és reménykedik. Talán nem is alaptalanul, ki tudja?
2018. nov. 10. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:

A kérdés csak az, hogy miért nem szeretnél kapcsolatot?

Ez pont ideális helyzet: vonzódsz hozzá, kedveled is.. Mi tart vissza?

2018. nov. 10. 23:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretem, amikor azért köt össze két embert valami, mert kapcsolatban vannak. Én úgy vagyok vele, hogy amíg kellemes a dolog, addig jó. De a kapcsolat szótól a hideg futkos a hátamon. Érdekes mód a házasságtól nem irtózom. Nem szeretem, ha valakik elkezdenek járni, emiatt elkezdik felvenni azt a tipikus viselkedési formát, ami ezzel jár. Én inkább minden titulus és kategorizálás nélkül szeretem csinálni az ügyeimet.
2018. nov. 11. 01:54
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

Én azt vallom, hogy nem agyalok, hogy : ez most kapcsolat, szexparnerség, vagy házasság, vagy mi franc azok közül amit a nagytömeg kategorizál. Csak úgy, nem gondolkodva-filózva élvezem az életet és kész.

És figyeld meg, így lesz az, hogy észre sem veszed és eltelt 4-5 év ezzel a sráccal, akivel jó öszebújnod-szexelned stb stb.

És igazad van, utálod a tipikus szokásos dolgokat.

2018. nov. 11. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy férfit a nő nem tud kihasználni szexel.
2018. nov. 12. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!