Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erotikus masszázsról véleménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus masszázsról vélemények? Megéri? Kinek mi a tapasztalata? Betegséget ugyan úgy el lehet kapni?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy még jobb mint maga a szex. Sokkal bensőségesebb lehet mint egy sima dugás. Gondoltam kipróbálom, de félek a betegségtől ugyan úgy. Olyanoknak is ajálják akik "kezdők" még a szexuális életben, vagy kevés önbizalmuk van a férfi élet megélésében. Nekem pont ezért is lenne jó.

Köszönöm szépen előre is!

Egy tapasztalatlan 25/F

2018. nov. 9. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Erotikus masszázstól betegséget? Mégis milyet? Amitől el lehet az már nem az.
2018. nov. 9. 21:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát azért van benne farok verés elég intenzíven, meg talán orál is... Aért kérdezem... De jól gondolom hogy azért nem akkora az esélye a betegségnek, mint egy klasszikus prostituáltnál?
2018. nov. 9. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Rendes lakásostól se szokás elkapni semmit, nekik a legfontosabb hogy egészségesek legyenek. Persze ezért fontos sok csillagost választani nem random "szolist".
2018. nov. 9. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Én voltam erotikus masszázson. Nagyon jó érzés volt, felemelő élmény. Nagyon igényes, tiszta és szexi volt a hölgy. A masszázs végén happy enddel végződött, meg is engedte, hogy a szájába végezzek.

Ez eddig szép és jó volt, teljes mértékben megérte.

DE!

Pár nappal később elkezdett égni a péniszem, egyre csúnyább lett. Elmentem gyorsan bőr és nemi gyógyra, ahol beutaltak a bőr- és nemibeteg gondozóba.

Ott átestem a kellemetlen kenetvételen és igazából antibiotikumot írtak fel, hiszen elkaptam egy kis gombát.

A legnagyobb probléma azzal van, hogy sokan azt hiszik az orális szextől nem lehet elkapni semmit.

Gombát el tudsz kapni bármikor (ennek van a legnagyobb esélye, ebben az esetben megúszod, maximum egy hétig kenegeted vagy antibiotikum és kész).

A többi betegséget a lakáson dolgozóknál nehezebb elkapni, hiszen figyelnek az egészségükre. Antibakteriális szájvizet használnak, szóval kevesebb az esélye.

De igen... trippert, szifiliszt is könnyű ezen az úton elkapni.

Ettől függetlenül ne tántorodj el! Jó szórakozást! :)

F/23

2018. nov. 9. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

1. tényleg jobb mint a szex. de csak ha a csaj jól ért a lingam masszázshoz, vagy esetleg a prosztata masszázshoz. sokan próbálnak szerencsét, 0 tudással, az pont olyan mint amikor valaki megmasszíroz kicsit (talán ellazít minimálisan de köze nem lesz egy rendes masszőrhöz)

aztán kiveri a farkadat. Semmi extra. Aztán vannak, akik szuperül ellazítanak, és utána 1 óráig mindenféle lingam technikával a csúcs közelében tartanak, h utána akkora orgazmusod legyen, h percekig ne térj magadhoz.

2. betegség minimális, a legtöbb lakásos csaj jár is vizsgálatra, ha nagyon izgulsz rákérdezhetsz a telefonban, ez egy olyan dolog amire egy inteligensebb szolgáltatónak nem kéne h fennakadjon (és legalább az is egyértelművé válik h "kezdő" vagy)

3. ha majd már lesz némi önbizalmad és elmész egy szórakozóhelyre és összszedsz egy csajt (ha viszonylag normálisan nézel ki majd rájössz h ez nem olyan őrülten komplikált dolog), pont ugyanakorra esélyed van h elkapsz vmit mint egy fizetős csajnál

2018. nov. 9. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak kézi levezetést kérj a végén,és nincs ilyen probléma!
2018. nov. 10. 02:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akinek napi mondjuk öten élveznek a szájába ott nagyobb a az esély valamire, mint egy amúgy laza lánynál
2018. nov. 10. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Én pont azért nem engedem még a sima masszázst sem mert bensőséges!

Egy idegennel nem fogok ilyen viszonyt kialakítani.

F/42

2018. nov. 10. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!