Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt ilyen tulajdonsággal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt ilyen tulajdonsággal rendelkező fiú, akinek van párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Magas, és vékony testalkatom van, és csendes személyiségű vagyok. Úgy veszem észre, hogy ez egy nagyon nagy hátrány ismerkedésnél.

Szerintetek is?

Lehet így valaha normális párkapcsolatom?

2018. nov. 9. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Van kapcsolatom, de az nem tulajdonság. Egyébként miért ne lehetne normális kapcsolatod? Keresni kel!
2018. nov. 9. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Magas vagyok (?) 180 cm és csak 72 kg. Voltam 56 is, és már akkor is párkapcsolatban éltem, ugyan azzal, akivel most is.
2018. nov. 9. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ilyenek a zsánereim
2018. nov. 9. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy mellesleg kérdező?
2018. nov. 9. 19:01
 5/8 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, és 188 centi.
2018. nov. 9. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell csüggedni, fiatal vagy még, előtted áll még az egész élet.
2018. nov. 9. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:

A napokban rengeteg kérdést írtál ki ezzel kapcsolatban, csak más megfogalmazással...

Ha nem itt töltenéd az idődet és mégjobban akaratlanul is rombolnád a saját önbizalmad és lehetőségeid, akkor nem lenne semmi baj. Rengeteg ilyen ferfinak van barátnője, de valószínűleg nem itt kérdezgetik a népet.

2018. nov. 9. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Edzened kellene és egyből jobban jönnének a csajok.
2018. nov. 10. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!