Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kétszer ugyan olyan jó?
Egyszer, amikor nem szexelhettünk, mert menstruáltam, a barátom nagyon-nagyon felizgatott.
Este összebújva szoktunk aludni, előtte mindig simogatom (nem azért, hogy felizgassam). Akkor sem volt ez máskép.
Aztán csókolóztunk, fogdosott, simogatott, simogatta a combomat, aztán "fölé kerültem". Nagyon izgató volt,főleg hogy addigra neki is kőkemény volt...és érezni lehetett.
De ugye abban a helyzetben a szex ki volt zárva. Hát lekászálódtam róla, odafeküdtem mellé (hason, úgy kényelmes olyankor). Aztán ő tovább simogatott éa oda lyukadtunk ki, hogy arra eszméltem, hogy a fenekemet nyalja... Ami nagyon izgató volt.
Alapvetően nem tetszett előtte az ilyesmi, de azóta eszembe szokott jutni.
Volt másik alkalom is, amikor mellé ujjazta a puncimat (akkor nem volt meg)...az még jobb érzés volt.
Az lenne a kérdésem, hogy ha előre " rákészülök" akkor már elveszik a varázsa és nem lesz mégegyszer ugyan olyan jó? Annyira izgató érzés volt, szeretném mégegyszer, de félek, hogy csalódnék.
Már volt az is. :)
Csak valahogy ez mégis sokkal jobban felizgat. Olyan mocskos dolognak érzem...és ez nagyon vonzó, izgató gondolat.
Ha valamit nem szabad, az ember annál inkább kívánja
Nyilvánvaló ez is adott némi plusz nedvesedési faktort
" ha előre " rákészülök" akkor már elveszik a varázsa "
....így is van!
Mert szerinted nem szoktam tisztálkodni?!
Dehogyisnem. Szex csak tisztálkodás után szokott lenni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!