Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek "kis méretű párjuk" van mit gondoltok erről?
És??
1000 ilyen kérdés van olvasgasd azokat.
Élvezem vele a szexet.
Semmit nem gondoltam.
Nekem a kuki téma olyan mint a kanál. Egy férfinál sem nézem meg milyen kanálal lapátolja a leveset. A kuki sem érdekel amíg tiszta ápolt. Volt kisebb és volt nagyobb partnerem és nem érzem, hogy ez alapján dimenziókkal jobb volt egyik vagy másik. Az a partnerem maradt meg bennem nagyon, aki az előjátékot nagyon jól felépítette, nem kapkodta el a szexet, annyira felizgatott, hogy a végére szinte könyörögtem a farkáért.
Tehát én méretben nem éreztem a differenciát férfi és férfi között. Ellenben a techikában már mélyebb nyomokat voltak képesek hagyni.
13-14 centi még oké, azzal lehet csodát is tenni, de én a 10 centi körülit sajnos nem is érzem. Tudom, hogy egy pasi ujja sem nagyobb, de az valahogy más.
Ez a fájdalom dolog neked a mániád? Ezzel nyugtatod magad, hogy jobb a kicsi? Fogjátok már fel végre, hogy lehet kicsi vagy nagy, az a lényeg, hogy összeilljen a pár. Van, akinek nagyon szűk a hüvelye, van, akinek tág. Mindenkinek más a jó! Találd meg a hozzád illőt, és jó lesz a szex.
Akkor gyere ide, elmondom hol lakom és megnézed mi van a lábam között.
Mert úgy látom te ott a géped előtt ülve bárkiről pontosan megállapítod a nemét.
Jézusom de debil vagy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!