Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok köztetek is van olyan aki jobban szereti az orált mint a tényleges szexet ha igen miért?
igen
mert az orál nem fáj meg nem kell szarakodni a vetkőzéssel meg azon izélni h lazulj el legyél nedves bénázni a gumival
itt cssk fogod be kapod eljátszadozol vele aztán elsűl aztán üccsivel öblítesz
Túl szűk vagyok így lehetek fenekemig tocsogos nedves fáj a behatolás nyűg az egész
24N
2es
de csak ha előbb szopok
aztán nyalsz
69et utalom
nem
ha én el élvezek kb fél oráig nem birok meg mozdulni
általában mire le tévedek már állni szokot
puha pötst szar bekapni
Jobban szeretem ha nyalnak mert csak ùgy tudok elmenni, nem fàj, meg semmi. :)
21/N
Felhőcske, mi lelkitársak vagyunk! Egy a véleményünk a témáról. 20/l
Egyébként bocsesz az off miatt.
Hogy ne legyek nagyon off, azért válaszolok a kérdésre. Az orál annyiban jobb, hogy tuti el tudok menni. A penetrálással viszont kb elvesztem az eszemet és szó szerint kib.sszák az agyamat is. Az egy másfajta élvezet, és azért elég jó dolog. Kb jobb mint a Harry Potter, de ha élőben megkérdezik, nem vállalom fel.
Előző voltam
Attól függ milyen a kedvem.
Van hogy popószexre vágyom, van hogy egy kiadós szopásra vagy szopatásra. De van hogy csak egy sima vanilla szexre vagy egy kemény dugásra.
Van hogy ezekből egyszerre többhöz is van kedvem.
Függ a szituációtól, a lehetőségektől és a kedvemtől.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!