Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha izgatnak az idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha izgatnak az idősebb pasik is?

Figyelt kérdés
persze korom bélivel szeretnék együtt lenni de néha nagyon néha az idősebb pasik is szóba jönnek egy egy alkalomra ez elítélendő ?

2018. nov. 6. 14:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Hány éves vagy?

2018. nov. 6. 14:41
 2/22 A kérdező kommentje:
20. -és igazából hosszabb kapcsolatot tényleg nem tudnék elképzelni de néha úgy belefér
2018. nov. 6. 14:42
 3/22 anonim ***** válasza:

Én is voltam idősebb pasival, mikor fiatalabb voltam

Mostanság meg inkább a korombeliek, vagy fiatalabbak vannak “műsoron”

2018. nov. 6. 14:42
 4/22 anonim ***** válasza:
Semmi nem gáz, amit mindkét fél élvez. Nem tudom, hogy a +60-as férfiakra gondolsz-e. Nekem 30 alatt sose jöttek be férfiak...
2018. nov. 6. 14:44
 5/22 anonim ***** válasza:
13%

Igen az!

A cipész maradjon a kaptafánál...

F/42

2018. nov. 6. 14:44
 6/22 A kérdező kommentje:
azért nem hatvanas dehogy csak ha van egy egész sármos férfi aki idősebb nem jóval de azért nem 60 éves és igényes (persze nem várok kompenzációt mielőtt bárki is kombinálna, csak egyszerüen megéljük azt az egy órácskát amit együtt töltünk)
2018. nov. 6. 14:46
 7/22 anonim ***** válasza:
42%
Nem baj. Egy középkorúval olyat élhetsz át, amit egy fiatalabbal ritkán. Át kell élned.
2018. nov. 6. 14:48
 8/22 anonim ***** válasza:
14:44 Szép hasonlat. Csak kuuvára semmi köze a kérdéshez
2018. nov. 6. 14:48
 9/22 anonim ***** válasza:
Engem nem. Nékünk az csak jó lehet.
2018. nov. 6. 15:14
 10/22 anonim ***** válasza:
Amíg szabad vagy, szerintem kalandozz, próbáld ki, amit ki lehet. Ha már párod lesz, mellette nem lenne jó ezeket a vágyakat, kíváncsiságokat kiélned, úgyhogy tedd meg előtte!
2018. nov. 6. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!