Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ferfi hogyan szexelhet?
Lefekudtem többször egy pasival , aki idösebb es roppant szegyenlös , elöször azt mondta hogy nem akar szexet stb , vegul akart , de úgy intezte , hogy úgy nézzen ki a dolog , hogy en vettem rá
Szeret matatni stb meg csókolni de nem akarja levetni az ingét , se a nadragjat , se a zoknijat . Pedig 3 hónapja ismerem .
Nagyon prüd meg szandalt nem hord stb . Azt hiszem kell legyen börbetegsege vagy valami baja amit titkol minden áron
Hiaba biztattam , dicsertem voltam turelmes . A felesege elhagyta mert kb 2 eve tart maganak egy több mint húsz evvel fiatalabb nöt , es égre földre eskudözik , hogy nem fekszik le vele .
Ezek utan hajlok arra , hogy elhigyjem, mert nem kepes felvallalni a testet meztelenül
Viszont oralisan hajlandó kenyeztetni stb de viszonzas isten örizz . Hiaba volt turelem meg biztatas , simogatasa a merevfarkának
Vegul hajlandó volt berakni , de nem akarta hogy nezzem stb .
Azon gondolkodom hogy ilyen hozzaallassal hogyan tud szexelni a szeretöjevel? Vagy letezik, hogy valóban csak segiti es nem fekszik le vele ?
Ha ennyire szegyellös , annak hogyan vetközik le?
Vagy a csaj kinyitja a sliccet es lovagolja?
Neked mi a vonzó benne? Leírás alapján ilyen alacsony, pocakos, szemüveges, bajszos, teszetosza emberkét képzelek el, akinek kb minden mindegy, a csajok szedik fel őt...
Te most a szerető melletti szerető vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!