Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem kivánjátok, szeretitek ugy a szexet mint mi fiuk?
Nwm kell azért általánosítani! Azért pl. én a túlfűtött szexualitásommal egésu nap csak szexelnék.
36N
Nem állok pszichiátriai kezelés alatt, viszont pontosan tudom miről beszélek
Nem azért jöttem erre az oldalra, mert szeretem a kanos kisfiúkat. Nimfomán vagyok már évek óta.
Bírom, hogy mindenki véleményez mindenkit anélkül, hogy tudna róla bármit is
Egyáltalán nem igaz, hogy nem szeretjük a szexet úgy, csupán 11-12.-es biológia, hogy a férfiak evolúciós okból kattognak többet a témán.
De ez egyénfüggő is. Van, akibe belenevelték a kis libidót (vallási ok). Van, akinek alapból magas, akármit csinál. Van, akinek függ a partnerétől, kortól, egyéb életkörülményektől.
Párom exe nem igényelte, kifogásokat keresett, alig szexeltek havonta 2x. Most a párom azért van megőrülve, mert hogy én milyen szenvedélyes vagyok és ugyanúgy kívánom a szexet, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!