Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok a, lányokkal szexről beszélgetni?
Jó kérdés.Szerintem neveltetés, mondom ezt nőként.
Nálam ez soha nem volt gond, a párommal is rengeteget szoktunk a szexről beszélgetni, de már ő is mondta hogy én vagyok az első csaja, akivel ezt lehet.
Egyébként emiatt a hozzáállás miatt azért k***váztak már le, vagy tartottak már könnyen megkaphatónak(pedig én pont az a fajta csaj vagyok, aki nem szeret magából sokat mutatni, így nem hordok mini szoknyát, kivágott felsőket stb), illetve otthon is én azt kaptam hogy a szex egy olyan dolog, amiről nem beszélünk stb, gondolom ezért van az, hogy sok nő erről nem beszél, vagy csak nagyon szűk körben 1-2 barátnőjével.
Csatlakozom az előttem szólók.
Valóban nagyon fontos a neveltetés ilyen szempontból női körökben, mert hát ugye a pici lányát félti mindenki a férfiaktól a szextől meg főleg. Sőt, hogy tovább menjek vannak olyan konzervatív családok is akik nem igen szeretik felvilágosítani a lányukat az ilyen témákról és inkább kerülik a dolgot. Valamint ahogy az előttem szóló is kifejtette simán prostinak néznek valakit, csak azért, mert nem semleges az adott témában. Még kiegészíteném azzal, hogy a férfiak nagyon gyakran félreértik a helyzetet. Az hogy egy nő hajlandó belefolyni szexuális témákba még nem azt jeleni, hogy konkrétan vele szeretne mindent kipróbálni is! Én személy szerint férfi lévén nem értem ezt a fajta felfogási módot, viszont sok ilyen emberrel találkoztam/ismerek, akik simán képesek halálosan beleszeretni egy nőbe vagy teljesen rájuk gerjedni, csak attól, hogy a csaj elhint egy parányi szexuális utalást.A nők nagy része ráadásul tisztába is van ezzel és élete során elég sokat is szembesülhet efféle jelenségekkel, ezért számomra teljesen érthető, hogy miért nem szeretnek csak úgy beszélgetni a szexről.
Teszem hozzá én eddig akármelyik nővel eltudtam beszélgetni a témáról szóval nekem ezzel nem volt gondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!