Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexuális kivánságotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexuális kivánságotok lenne?

Figyelt kérdés
Amit elég nehéz lenne teljesiteni.
2018. nov. 3. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hármasban szexelni Tom Hiddlestonnal és Sebastian Stannel.
2018. nov. 3. 23:33
 12/21 anonim ***** válasza:

18 éves koromig szűznek maradni. :)

21/N

2018. nov. 3. 23:34
 13/21 anonim ***** válasza:
nőnek lenni és úgy szexelni:)
2018. nov. 4. 00:43
 14/21 StevenUp ***** válasza:
Következmények nélkül kikötni egy nőt és bekötve a szemét szórakozni vele majd keményen magamèvá tenni amennyiszer csak akarom
2018. nov. 4. 01:29
 15/21 anonim válasza:
Szex a feleségemmel végre :(
2018. nov. 4. 01:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Szex víz alatt.
2018. nov. 4. 02:31
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Egy nyári, novemberi estén a volt osztálytársaimmal találkoztam a megszokott kocsmánkban. Sörözés közben toltuk a sztorikat, s ahogy belemelegedtünk, egyre távolabb kerültek ezek a történetek a valóság talajától – ahogy az lenni szokott. Egyikőjük azt mesélte, hogy idefele jövet zöld fényt látott az egyik ház sarka felől, de nem ment oda megnézni, ugyanis késésben volt a találkozónkról. Úgy 10 másodpercnyi érdeklődésünkre tartott számot a beszámoló, mert elképzelni sem tudtuk, mi lehetett a fény forrása. Miközben azon tanakodtunk, hogy miért találna ki ekkora marhaságot ez az illető, furcsán kezdtem érezni magamat. Megzavarodtak az érzékszerveim, szédültem és félni kezdtem, mintha valami felfoghatatlan entitás került volna hozzám testközelbe. Elnézést kértem a többiektől és elsiettem a kocsmából. Az érzés azonban követett. Hiába gyalogoltam erőltetett tempóban és forgolódtam, ahogy csak tudtam, nem sikerült sem megnyugodnom, sem megérteni a helyzetemet. Nem néztem, merre megyek, az egyik sarok mögül viszont megláttam egy tompán világító, zöld fényt. Sötét volt az utcán, én pedig ösztönösen a fény felé siettem a biztonság reményében. Befordultam a sarkon és amivel szembetaláltam magamat, az egyszerre volt érdekes és iszonyatos: egy három és fél méter magas, zöld bőrű, tölcsérfülű, barna gúnyás teremtmény volt a zöld fény forrása.. mintha az aurája lett volna! Egy széles, fekete bokorcsoport előtt állt, mely elzárta az utat mögötte. Teljesen kikészültem, el akartam rohanni a másik irányba, de a lábam nem mozdult, mintha a járda elnyelte volna. Lenéztem és megláttam, hogy a beton helyén sűrű, mély és nedves sárréteg húzódik, amiből nem tudok kicuppanni. A lény önelégült mosolyra húzta száját, megmutatva sárga, csálé fogsorát. „Üdvözöllek! Ez itt az én mocsaram.” – érdes hangja megfellebbezhetetlenül zengett. Ezután, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, elővette hatalmas, erektált hímvesszőjét. Az én péniszem meglehetős összehúzódáson ment keresztül a félelem végett. Nem vesződött sokat, előrelökött a sárban és lehúzta a nadrágomat. Ami ezután következett, bebizonyította, hogy nem tréfált: az ott tényleg az ő mocsara volt. Három órával később, mikor elterültem a sárban, azt láttam, hogy egy kicsi ollóval levág a a fanszőrzetemből egy szálat. Minden erőmet összeszedve felemeltem a fejemet és követtem a mozgását: felállt, a megszerzett „trófeát” rádobta az utat elzáró, fekete, sűrű valamire, amit idáig bokorcsoportnak néztem. Elájultam.
2018. nov. 4. 02:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy karatès nővel lábfètises játèkokat játszani. Baromi nehèz ez a kettő együtt, mert alapból kevès nőt èrdekel a lábfètis tèma, ehhez mèg, hogy karatèzni is tudjon... Lehetetlensèg.
2018. nov. 4. 08:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Én megelegednek azzal hogy semmilyen vágyat nem titkolna
2018. nov. 4. 09:05
 20/21 anonim ***** válasza:
47%

Hogy kikötözzenek és jól megdugjanak :D

L

2018. nov. 4. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!