Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Korábban volt egy hosszú kapcsolatom, voszont régről ismertük egymást, gyógyszert is szedtem előtte más okból, szóval nem használtunk óvszert. Viszont most van egy fiú, akivel egyre inkább kezdunk közel kerülni egymáshoz és szeretném, ha felkészult lennék, ha esetleg úgy hozná a helyzet. Milyen óvszert jó magamnál tartanom? Konkrét márka, név is lehetne. Olyan, ami “univerzális”, a nagy általánosságban megfelelő. Előre is köszönöm a segítséget!2018. nov. 3. 22:04
1/3 anonim válasza:
Legalább azt kéne tudni, hogy mekkora szerszámhoz kell a tok. De ha univerzálist akarsz, akkor szerezz be női óvszert ;-) Akkor az tuti hogy jó bármekkora péniszű csávóval is kell közösülni + szerintem díjazná a pasi , hogy nem neki kell a farkára gumit gyömöszölni
2/3 anonim válasza:
Hát én azt mondanám, hogy vegyél egy normál durex óvszert. S készülj azzal. (Ha ő is probál felkészült lenni, akkor nála lesz megfelelő.)
3/3 anonim válasza:
Durexből Classic vagy a Love . Azzal nem szúrhatsz mellé 🙂 Bár én a Mutual Pleasuret szoktam használni , így mindkettőnknek jó . 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!