Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány partnerrel szexel az ember életében átlagosan?
Figyelt kérdés
A nők hány férfival?
A férfiak hány nővel?
Ti hány évesek vagytok és hány partneretek volt?
Nekem kettő lány volt, és 21 éves vagyok.
2018. nov. 3. 21:35
11/16 anonim válasza:
Érdekes, hogy a nők nem írnak. Pedig mellettük a férfiak messze elbújhatnak...
12/16 anonim válasza:
A nők megtanulták, hogy nincs értelme írni, mert akkor jönnek a privik. Mondjuk ezen az sem segít, hogy ha azt hiszi az ember, hogy világos, hogy férfiként ír.
13/16 anonim válasza:
Ha azt írom, hogy 15 éves lány vagyok és nem voltam még fiúval, akkor az ciki?
14/16 anonim válasza:
#13 NEM!!!
Igaz, női társaságban már ribizlinek lenni a divat. De ettől még a férfiaknak nem kellenek, egy menetnél többre.
15/16 anonim válasza:
5 nő/lány volt és lassan 50 leszek. F
16/16 anonim válasza:
Jót szexelni lehet ugyanazzal a nővel is, szerelemben egy életen át, hűségben, boldogságban. És lehet cserélgetni a partnereket naponta, és mégsem érzed azt a csodás kielégült érzést. Sok nővel voltam, és sokkal élveztem nagyon-nagyon a szexet, de talán csak a tapasztalat miatt jó, hogy 50-60 közötti lánnyal/nővel, voltam együtt
50-60 Hölgy F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!