Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örömlánytól el lehet kapni valami betegséget, ha csak gumival csináljuk?
Franciázás után új óvszert kell felrakni, vagy ugyanazzal mehet az aktus is?
El lehet úgy kapni valamit, hogy nem nyalom ki, nem csókolózunk, és az orál meg a szex is csak gumiban van?
És van nála óvszer (benne van az árban)?? Vagy nekem kell vinni?
Utánaolvastam, és a HIV, a hepatitis B, hepatitis C, szifilisz, gonorrhoea és chlamydia-tól megvéd a gumi, és max
HPV, herpesz, Molloscum Contagiosum-ot kaphatok el gumival is, szifiliszt meh bőrrel érintkezéskor csak akkor ha fekélye van a lánynak az kiszakad és bekerül a véráramomba (de nyilván nem feküdnék le vele ha van fekély a bőrén).
Szóval a durvább betegségek ellen elvileg védve lennék.
Annyit aggódsz rajta ha el jutsz addig biztos el is kapsz valamit😃
Nem egyszerűbb lenne normal módon csajt találni ? Ha életképtelen vagy akkor meg keress valami hobbit!
Ha ennyire vágod mit kérdezel ilyeneket?
De írd meg a címed küldök neked egy doboz óvszert, nehogy el kelljen költeni a karrierista pénzed...
Nem csodálom, hogy nincs csajod. Nem is lesz ilyen hozzáállással.
Azért kérdeztem, hogy szokás-e vinni condomot,de mind1 is viszek akkor.
A kérdést meg azért írtam ki, hátha van valakinek tapasztalata a témában. Mert prostinál még nem voltam. Barátnőm volt már több is, de nem nekem való a párkapcsolat. Eddig a laza szexkapcsolatok tetszettek igazán (az mellékes hogy nem tudtak egymásról a leányzók:D), de ott nem csináltunk "extra" dolgokat, csak sima dugás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!