Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Számotokra létezik túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Számotokra létezik túl nagy mell?

Figyelt kérdés
Viszonylag nagy mellem van természetesen... egy férfi marokba bele se fér... És szerintem túl nagy... De nem tudom hogy ti hogy vagytok vele... idióták kíméljenek köszi a normális válaszokat!
2018. nov. 2. 07:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Számomra is létezik túl nagy mell! De ciki vagy sem jócskán túl a 40-en, gőzöm sincs, hogy a 75D mekkora? Soha nem tudtam egy barátnőm melltartó méretét sem! Szóval magam részéről nem tudom megítélni, hogy ez a méret az én ízlésemnek nagy vagy nem? Látni kell és érezni ;-) (amúgy elég nagy tenyerem van... :-D ) És alighanem az alkatodtól is nagyban függ. Hogy a testedhez képest nagy vagy sem?
2018. nov. 2. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Nálam nem a mellméret dönti el, hogy szeretem-e vagy sem! Nem ez a fő szempont!

Igen, létezik ilyen a számomra, de a 75/D még korántsem az a méret! F.

2018. nov. 2. 11:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Biztos van, de egy vékony/átlagos testalkatú lányon szerintem nem létezik túl nagy igazi mell.
2018. nov. 2. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:

A D-vel kezdődik a "nagy", szóval ez még nem lehet túl nagy.

Tegyél ki képet, és megmondjuk.

Láttam már olyat, ahol szegény nőnek folyamatosan nőtt, és akkor ment orvoshoz, amikor már 20 kg volt mindkettő.

Na, az már túl nagy. Éjjel meg se tudott fordulni egyedül.

2018. nov. 2. 19:50
 15/19 anonim ***** válasza:
75B fölött már nagy.. én meg a kicsit szeretem...
2018. nov. 2. 21:42
 16/19 anonim válasza:
ne paráz, a 75D nem nagy, átlagos
2018. nov. 4. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálam nincs olyan hogy túl nagy mert szeretem az ikreket !
2018. nov. 6. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem ez alapján választok, de ha választanom kellene, akkor nekem az ideális az A-s méret. Tudok mit kezdeni az F-es mérettel is (volt), meg a többivel is, de a legszexibb nekem a pici hegyes :)

Szóval ne aggódj, a férfiak nagy részének az álma egy D-s mell ;)

2018. nov. 7. 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Számomra nem létezik. F 41
2019. júl. 15. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!