Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg rossz méretének számít a valóságban is, vagy csak itt gyakorin mondják kicsinek? 😕
Figyelt kérdés
Kettő lánnyal voltam eddig az egyiknek szerintem kicsi volt 😟
A másik úgy tűnt élvezte 🙂
15/4.5 cm.
Milyennek számít?
2018. okt. 31. 08:39
11/15 A kérdező kommentje:
Hogy kell jól használni?
Ez egyik lány nagyokat nyögött akkor amikor kicsit erősebben löktem. Majd kb 20 perc után elélvezett, de utána nem teljesen volt magánál.
Ez jó?
2018. okt. 31. 09:56
12/15 anonim válasza:
Nagyon gáz vagy. Srnkinek nem fogsz kelleni úgyse, szóval ne izgulj hogy elég e a mini virslid.
13/15 anonim válasza:
Ez átlag méret! De ezáltal sose fognak kiemelt partnerként rád tekinteni ! Egy leszel a sok közül , “semmi izgalmas”.
14/15 anonim válasza:
Ez nem átlag. Kicsivel feletti, vastagságra pedig igen vaskos. Nekem is ugyanekkora, de sosem panaszkodtak. Sőt, némelyiknek még vastag is volt. A technika rendkívül fontos. Én mesterien baszok.
15/15 anonim válasza:
Ez kicsivel átlag feletti. 14 körül van a magyar pénisz, amivel benne vagyunk a világ top 10-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!